Odeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yastik dedigin alcak ve sert olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Benim yastığım da bu şekilde. IKEA'Nın visco yazsığı. Uykularım değişti resmen. Soru'nun cevabı da, eğer boynunun altında çok boşluk oluşuyorsa yatarken, kısaca orta yükseklikte seviyorsan, o şişkin kısmı, alçak yastık seviyorsan şişkin olmayan kısmı kullanacaksın. Red said: yastık konusu varken bir soru sorayım utanıyorum şu soruyu insanlara sormaya sdfs şu yastığın faydalı tarafı hangi tarafı ya normal yastık bende boyun ağrısı yaptıgından kaç senedir bunu kullanıyorum. mesela bazen boynumu ağrıtıyor bu yastıkta.diğer tarafını çeviriyorum geçiyor.bikaç gün sonra orda da ağrımaya baslıyor.tekrar öteki tarafına geçiyorum düzeliyor. yastıgın asıl boyna faydalı kısmını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 şu üstteki resimdeki yastıklar beni çok rahatsız ediyor, boynum ağrıyor her kalktığımda. o yüzden klasik yastıktan bir şikayetim yok, tekrar döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar