loop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ben casual-social takılıyorum oyunda. Dolayısıyla ya guildden atılıyorum bir süre sonra ya da bir bakmışım guild silinmiş. Pati arkadaşlardan güzel bir guild olupta beni kabul edebilecek varmı ? İlerde bir gün guild rep e ihtiyacım olursa boşuna kıvranmıyayım , şimdiden kasmış olayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 loop said: Ben casual-social takılıyorum oyunda. Dolayısıyla ya guildden atılıyorum bir süre sonra ya da bir bakmışım guild silinmiş. Pati arkadaşlardan güzel bir guild olupta beni kabul edebilecek varmı ? İlerde bir gün guild rep e ihtiyacım olursa boşuna kıvranmıyayım , şimdiden kasmış olayım.. horde isen jawboon'a /w at dreamcastsin arkadaşıyım de social giricektim de gel. Wingin it guildin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Sağol, ally de olduğumu söylemeyi unutmuşum. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Varmı outland de oynayan. Char kasmaya başladım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 6-7 ay ara vermiştim, şimdi ara ara girip bg yapıyorum.. Ama tekliflere açığım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Biz arada Beyt ile oynuyoruz Outland - Ally kisminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar