LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://stackoverflow.com/questions/184618/what-is-the-best-comment-in-source-code-you-have-ever-encountered suna denk geldim bakinirken bugun. programci degilim daha ziyade is geregi betik dilleri bilirim birazda py ama koptum okudugumda.. en cok da bu asagidakine sesli guldum ofiste ;) stop(); // Hammertime! not: baktim ama acildiysa pardon simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 PUAHAHAHHAHA bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yorum olsa olmuyor mu ille "comment" mi olacak hakkaten oyleymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 //When I wrote this, only God and I understood what I was doing //Now, God only knows Şunu yaşamayan yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yanlis yere acmisim la.. tasi sunu programlama varmis haberimiz yok lol.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Fistan said: yorum olsa olmuyor mu ille "comment" mi olacak :D evet ben "ozenti" bi insanim bak bunuda dirnak icinde yazdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi tırnak içine almak önemli deül önemli olan o esnada tırnak işaretini de yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dirnak onemli.. ole deme.. comment i, yorum dan ayiriyor.. @fistan: valla saka bi yana, bilmiyorum niye oyle yazdim :) konudan uzak oldugum icin sanirim ozel isim gibi bir yanilgiya dustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Can tam bir centilmensin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dirnaktandir :P huyum kurusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Kedi dirnagini senin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 O degil de alt yorumlarda soyle biseye denk geldim said: Seriously! When I code drunk, I wake up with magnificent code that I, unfortunately, do not understand. Adam o kadar hakli ki. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 "double penetration; // ouch" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar