Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 İstanbul avrupa yakasında bulunan herkez şu numaradan görüşerek cd temin edebilir.(yeni client 5 cd) Cd fiyatı:10mil 0544-245-58-85 (akşam 10 dan sonra rahatsız etmeyin :) )[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Arkadaş wow cdsi satıyo(5cd)tel den ulaşın.Konuşun anlaşın.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 İş iyice ticarete döküldü... Abartmayalım artık.. Abartacaksak da, pazar alanında abartalım.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Eno cdleri ben satmiyorum.Ben sadece alamayan yada download edemeyip cd satın almak isteyen arkadaşlara iyilik yapmaya çalışıyorum istiyosan sil topic i farketmez benim için.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya harbi yuh! abi sonucta burada insanlar arasinda bir bag olustu! bu bagi cikar gozeterek kullanmak bana cok ters geliyor! eger eu versiyonuna ihtiyaci olan varsa yada eu versiyonu us de kullanilabiliyor ise ben dvd gondereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 abarrttık olayı devam sdfsdg[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar