Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramınız kutlu olsun şimdiden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepinizin Ramazan bayramınızı kutlarım şimdiden.
Bayramınızı nasıl geçireceksiniz ?
memlekete doğru yola çıkacam birazdan.Bu kafayla nasıl araba süreceksek artık.... ben eşe dosta gidicem.Yan gelip yatacam.vesaire vesaire.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
biraz erken olmus ama tum patilerin bayramini simdiden kutluom[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
abi sanki burda bayramınız kutlu olsun yazınca bişey oluyo
hele birde bayram gelmeden yazınca dahamı çok bişey oluyor
yalnış anlama ama herşeyin bir vakti zmanı var ayrıca bu mesajlarda bana paticik yeni gelenler bölümü gibi garip geliyor
sms, mail ile gönderilen mesajlarda öle, tama hiç yoktan iidir ama bana gereksiz geliyor, gsm firmaları zengin etmekten başka bir işe yaramıyor, adamlar 10 kasım diye ataturk logosu reklamı gönderiyor; bu insanların duygularını sömürmek dğeilmi

neyse herkesin geçmiş kadir gecesi gelecek ramazan bayramı kutlu olsun
geçmiş 10 kasımıda saygıyla anıyorum
bence tamam böle topicler açalım ama tebrik mesajının altına bayramla ilgilşi bir anımızı veya biraz bilgi verelim daha güzel ve manalı olmazmı
mesala: geçen byram nebula locusta brit bankada birisyile bayramlaşmıştım o bana siyah robe bende ona balık vermiştim, belki sanal ama benim için hoş bi hatıraydı[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
  • Yeni Oluştur...