PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Gözüm kapalı derim ki bu dizi Türkiye'nin gelmiş geçmiş en rezil, en dandik dizisidir. Dizinin ilk bölüm kadrosuyla son bölüm kadrosuna bakıldığına sadece Yaşar Alptekin aynı kalmıştır. Bi de kötü kadın vardı, bi ailenin üç kuşağın kötülük etmişti. EVET![signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 eglenceli bir diziydi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hangi kanal ,hangi dizi ;dizinin adı "böylemi olacaktı?" anlamadim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Eğer böyle mi olacaktıdan bahsediyorsan o valla bin yıl öncesinin dizisiydi benim babam çocuktu o dizi varken :-p abi naaptın nie gündeme getirdin bu beş on yıllık diziyi? Ama bence de iyi bi dizi değildi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar