Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Limasol, 11 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: ben baya buyuk bi kagıtla denedım ille sayfa kadarmı buyuk olucak ben oda kadar buyuk bi kagıdı o kadar cok katlarımki? dene bakalım katlanıyormu..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. denenmiş sory :) da 7 zor olsa gerek die biliorum.. [Bu mesaj Dwinz tarafından 11 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben denedım kesınlıkle katlıyamıyorum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kesinlikle katlanılmaması lazım zaten.. adamdaki nası bi güçtür yada nası bi katlayış biçimi kesip kesip üstüstemi koydu acaba :P[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tükürüp bişi yapıp yumuşatmış olabilirmi aceba kenarları =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
555 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi mantığı yok mu ama ya nye katlanamaz ki.niye 7?[signature][hline]le petite ezique
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Cok katlandıgından artık kuwwetın yetmıo kıpkırmızı oldum yınede katlayamıorum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 taş gibi oluyor kağıdın köşesi heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Evet bı de ufalıyor ıyıce delı edıyo ınsanı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Maedhros, 11 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki: * Marlboro sirketinin ilk sahibi akciger kanserinden oldu! ilk sahibi belki philip morris deilse olabilir....fekat marlboro kovboyununun akciğer kanserinden öldüğünü biliyorum[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: 555, 11 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki: bi mantığı yok mu ama ya nye katlanamaz ki.niye 7? şimdi eğer küçük kaıtla deni,osan zaten katlanmaz.. dielim ki buyuk kaıtla katladın. her katlayışında o kaıdın buyukluune oranla dahada kuçulecektir kağıt.yani yine o en küçük bölümde kitlenecek..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eheh guselmis ozellikle kaplumbagalar
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 arkadaşlar kağıdı farklı yerlerinden katlamıyosunuz...1e 1 oranla katlıyosunuz yani önce 2ye sonra 4'e...öyle gidiyo en sonunda katlanmıyo artık... [li]insanın dirseğini yalayamadığını biliyomuydunuz?[/li] we bu yazıyı okuyanların dirseğini yalamaya çalıştıklarını? olmuyo dimi ehueh[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: insight_13, 11 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: arkadaşlar kağıdı farklı yerlerinden katlamıyosunuz...1e 1 oranla katlıyosunuz yani önce 2ye sonra 4'e...öyle gidiyo en sonunda katlanmıyo artık... [li]insanın dirseğini yalayamadığını biliyomuydunuz?[/li] we bu yazıyı okuyanların dirseğini yalamaya çalıştıklarını? olmuyo dimi ehueh Hemde %72sinin yalamaya uraştığını =) Gastede yasıyodu heh..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: * Inekler merdiven çikabilir ama inemezler!! Ben gördüm iniyo. Kurban bayramında indirdik kaç kere :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Limasol, 11 Kasım 2004 18:21 tarihinde demiş ki: 7 defadan fazla katladım bendemı sorun var? 7 defadan fazla 2 ye katlamaktan bahsediyor :) Anladın?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Öne çıkan mesajlar