Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belki biliyosunuzdur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Limasol, 11 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
ben baya buyuk bi kagıtla denedım ille sayfa kadarmı buyuk olucak ben oda kadar buyuk bi kagıdı o kadar cok katlarımki?
dene bakalım katlanıyormu..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..

denenmiş sory :) da 7 zor olsa gerek die biliorum..

[Bu mesaj Dwinz tarafından 11 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben denedım kesınlıkle katlıyamıyorum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
kesinlikle katlanılmaması lazım zaten..
adamdaki nası bi güçtür yada nası bi katlayış biçimi kesip kesip üstüstemi koydu acaba :P[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
Cok katlandıgından artık kuwwetın yetmıo kıpkırmızı oldum yınede katlayamıorum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
taş gibi oluyor kağıdın köşesi heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Evet bı de ufalıyor ıyıce delı edıyo ınsanı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 11 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:

* Marlboro
sirketinin ilk sahibi akciger kanserinden oldu!

ilk sahibi belki philip morris deilse olabilir....fekat marlboro kovboyununun akciğer kanserinden öldüğünü biliyorum[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
said:
555, 11 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
bi mantığı yok mu ama ya nye katlanamaz ki.niye 7?
şimdi eğer küçük kaıtla deni,osan zaten katlanmaz..
dielim ki buyuk kaıtla katladın. her katlayışında o kaıdın buyukluune oranla dahada kuçulecektir kağıt.yani yine o en küçük bölümde kitlenecek..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar kağıdı farklı yerlerinden katlamıyosunuz...1e 1 oranla katlıyosunuz yani önce 2ye sonra 4'e...öyle gidiyo en sonunda katlanmıyo artık...

[li]insanın dirseğini yalayamadığını biliyomuydunuz?[/li]

we bu yazıyı okuyanların dirseğini yalamaya çalıştıklarını?
olmuyo dimi ehueh
[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 11 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar kağıdı farklı yerlerinden katlamıyosunuz...1e 1 oranla katlıyosunuz yani önce 2ye sonra 4'e...öyle gidiyo en sonunda katlanmıyo artık...

[li]insanın dirseğini yalayamadığını biliyomuydunuz?[/li]

we bu yazıyı okuyanların dirseğini yalamaya çalıştıklarını?
olmuyo dimi ehueh

Hemde %72sinin yalamaya uraştığını =)
Gastede yasıyodu heh..[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mesaj tarihi:
said:
* Inekler merdiven çikabilir ama
inemezler!!

Ben gördüm iniyo. Kurban bayramında indirdik kaç kere :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

• Yeni Oluştur...