Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10-Day Guest Pass

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu guest pass olayı için beta versionunu indirmem yeterli mi acaba yoksa 23kasimda asıl servera girip 10gün bedavadan oynayabilmemiz için başka bişi mi gerekio konuya aydınlık getirebilcek ilk şahısa 100000lira veriorum:)
Mesaj tarihi:
Eğer oyunun gold versiyonunu satın alırsan bir arkadaşına 10 günlük deneme oynatman amacıyla yaratılmış bir sistem bu. Yani öyle her önüne gelene 10 gün bedava vermiyorlar..
Not: Eno yazmış yukarda önce arayın bakın diye. Birçok yerde yazıyor bu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
Beta daki versiyonla da oynayamayacaksınız %99.. Versiyon değişecektir goldda...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Ben oynanıyo diye okuduğumu hatırlıyorum. siz gene bi araştırın istersiniz. Eğer doğru hatırlıyorsam amerikadan alacak olanlar bi şekilde tanıdıklarına cd keyleri göndertip hemen başlayabilirler.kutular da arkadan gelir :)
  • Yeni Oluştur...