Haintapir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu guest pass olayı için beta versionunu indirmem yeterli mi acaba yoksa 23kasimda asıl servera girip 10gün bedavadan oynayabilmemiz için başka bişi mi gerekio konuya aydınlık getirebilcek ilk şahısa 100000lira veriorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Eğer oyunun gold versiyonunu satın alırsan bir arkadaşına 10 günlük deneme oynatman amacıyla yaratılmış bir sistem bu. Yani öyle her önüne gelene 10 gün bedava vermiyorlar.. Not: Eno yazmış yukarda önce arayın bakın diye. Birçok yerde yazıyor bu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Beta daki versiyonla da oynayamayacaksınız %99.. Versiyon değişecektir goldda...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben oynanıyo diye okuduğumu hatırlıyorum. siz gene bi araştırın istersiniz. Eğer doğru hatırlıyorsam amerikadan alacak olanlar bi şekilde tanıdıklarına cd keyleri göndertip hemen başlayabilirler.kutular da arkadan gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar