Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 chemical artık bu tip şeylerin adamı okulu falan bıraktı :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 57) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Daha uzun olsa 2. speakerlerim aldıktan 1 hafta sonra bozulmasa ve yan odada uyuyan olmasa bence daha etkili olurdu tabi sadece daha uzun olması ve kesintinin olmaması yeter başkaları için sanırsam (traf msn e cvp versene len)[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 konuya boş diyenler biraz geniş bakmalı konuya chem acti diye sacma sapan bos muamelesi yapmayin baska biri acsa guzel olur sonucta dusunmus ve guzel bir efekt koymus bizle paylasmis gayette hoş. sağol chem.[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 of be kolpa ses sisteminin gözü kör olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Creative 5.1 var ama bişi anlamadım :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ownerravenloft zaten gizli bi anlam yok içinde :D tren yolculugu havası veriyo ne güzel işte[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Euahaha bide buna ii bi animasyon yazalım tam olsun :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yazarsınız..[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 her gün trendeyim artık. yeter ya bunu da dinledim bay geldi hsuh[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu tren türkiye'de olamaz. türkiye'de olsaydı , pişmaniye pişmaniye hediyelik pişmaniyeler , naneciniz geldi tane 150 5 tanesi 400 , şu elimde görmüş olduğunuz cüzdanlardan herkes faydalanabilir , suuüüü suuüüüü , simit ayran kola simit ayrağğnn. gibi sesler gelirdi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Euahaha onu ekler bu Kemikıl :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Chemical bu ne la?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben linki açamıyorum dns hatası veriyor,başka host edebilecek varmı..?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yaf bırakın bu tren seslerini => Blind Guardian - Bright Eyes ve Nightfall'u loop'a bırakın,sonra noldor u ekleyebilir ve finishi bard's song la bitirin,tamamdır işte mis gibi...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya süper bişi bence böyle bi film yapılırsa tren efeği olarak bu konur zaten hollywood efek setlerinin içinden örnekler olarak bu normalde 500 dolar civvarı bu efek setleri[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Dünyanın en iyi ses efeklerinden örnekler bunnar böyle bişi mmmhfiyatlarıda süper Torrentleri yokmu lan bunnarın[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... [Bu mesaj Chemical tarafından 12 Kasım 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar