streamin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 insani ozendirmekten baska bir sey degil :D[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yılbaşına nforce4 çipli SLI özellikli amd anakartlar geliyor sli ile bu sistem yalan olur 2 tane gf6800gt ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayırlı olsunç.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: PhantomX, 09 Kasım 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yılbaşına nforce4 çipli SLI özellikli amd anakartlar geliyor sli ile bu sistem yalan olur 2 tane gf6800gt ile. 3dfx de böyle batmıştı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 3dfx in SLI yaptığı zamanlar voodoo 2 ler vardı. Battığı zamanda ise voodoo 5 çıkartmıştı. 3dfx nvidia veya ati gibi chipleri üretip diğer satıcılara vermiyor, kendi üretip satıyordu bu nedenle de zorluklar yaşadı. Ayrıca batmadı, diğer şirketler kadar kar etmese de küçük bir şirketti,sonunda nvidia satın aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Origin'i de EA aldı ama bu batmadığı anlamına gelmiyor :) Valla bence Nvidia 3dfx in izinden gidiyor, sonu hayırlı olur işalah. Seneye adaptörlü model çıkarmaya kalkarlarsa, o an koparım işte =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 dua edin batmasın nvidia..bize patlar[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Valla aslında ati ilk defa son 3 ay satışlarında nvidiayı geçti grafik kartlarında. Zaten her alanda kapışıyorlar şu an ekran kartından tutun, mobil ekran kartına ve chipsetlere kadar. Pazar aslında ikisine de yeter ama ati'ın eskiden günümüze gelişine bakarsak nvidiayı silmekte kararlı olduğunu görüyoruz, yani nvidia bile batabilir. [Bu mesaj PhantomX tarafından 09 Kasım 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 3dfx'in battığı an adaptörlü ekran kartını piyasaya sürdüğü andı :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Nvidia batmaz arkadaşlar okadar kolay değil..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 PhantomX la/cal de ıbm de hardstore fabrikasında çalışıyorum sana şunları sölicem 3dfx in bundan 3,6 sene önce ürettiği vodoo 5 6000 serisi kartın ulaştığı clock rating system bus ına şu sıralar ati ve nvidaının üretiği kartlar yeni erişmiş durumda,3dfx grafik işlemcileri arasinda hak ettiği yeri almasa bile tüm kartlarda izi vardir,ve tüm ati,nvida mühendisleri ürettiği ve geliştirdiği şeylerde onları kurcalayarak kopya çekmiştir,yani işin içinde olmadığınız için bilmiyorsunuz hak veriyorum fakat,3dfx bir bir ilahtır,bir efsanedir bırakın öle kalsın.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 10 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Doğru söylüyorsun tamamen, nvidianın bir önceki serinin sonuna FX koyması da 3dfx e itaftan dolayıydı zaten... Bu arada şu an rafta çalışır birtane voodoo5 var bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Cok hos vuv[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: PhantomX, 10 Kasım 2004 08:59 tarihinde demiş ki: Doğru söylüyorsun tamamen, nvidianın bir önceki serinin sonuna FX koyması da 3dfx e itaftan dolayıydı zaten... Bu arada şu an rafta çalışır birtane voodoo5 var bende :) Vod. 5 6000 ben kullanıyorum diğer makinemde PowerColor a ait radeon x800xt işlemcili kartım var birinin çekirdek hızı 786Mhz 5.6000 in ise 744Mhz birini 4sene önce aldım :lol: birini 20 gün oluyor... Dipnot.2side Overclock ludurfabrika çıkış hızlarını bilmiyorum genelde direk kurcalayıp taktığım için.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 10 Kasım 2004 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 arkadaslar malesef yanlis biliyorsunuz. 1. si Nvidia aldi 3dfx i 2. si o 3dfxlerde 600lu hadiseler quadpumpdan ileri gelirdi yani 600/4=150 dir kendisi. simdiki ekran kartlari 400 yaziyor ama 800mhz calisiyor.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hayırlı olsun güzel makina ama yani bu kadarda çok diyorum :) İnsan bu makinanın resmini çekerken bari hiç olmasa an doom3 oynarda nası bişi oldugu belli olur :) Foruma girmek için aldıysan çok fazla bence :) Şaka şaka hayırlı olsun iyi masraf etmişsin yane şöle güzel bi eski kafa modifiyeli 316 alınır bu parayla :)[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Verilen paradan çok gösterilen ilgi ve emeğe saygı duydum. Sadece tasarım ve karar aşamasına ne kadar zaman harcadın onu merak ediyorum aslında. Harcadığın paradan çok daha kıymetli, çok insanda para var ama masalarında böyle birşey yok onalrın. Güle güle kullan.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 cok saol.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: UrZa, 10 Kasım 2004 13:34 tarihinde demiş ki: arkadaslar malesef yanlis biliyorsunuz. 1. si Nvidia aldi 3dfx i 2. si o 3dfxlerde 600lu hadiseler quadpumpdan ileri gelirdi yani 600/4=150 dir kendisi. simdiki ekran kartlari 400 yaziyor ama 800mhz calisiyor. Aksini idda eden olmadı quadpump un ne olduğunu bilmiyorsun quadpump vakti zamanında 3dfx in geliştirdi grafik bellek çekirdeklerinin artan çalışma frenkansına uygun adaptorden ve agp slotundan çektiği voltaji otomatik ayarlayan [Arttiran,Azaltan] bir minik arques tabanlı mikron işlemcidir. PS.Bu işlemciyi 3dfx bulmuş olup Abit firmasının bugünlerde bulduğu nGuru slogunuyla tek tuşla gelen O/C olayının çalındığı kaynaktır,temeldir.Siz quadpumup teknolojisini adaptorle beslenen agp way be amma babaymış diyerek ilk yorumluyanlardan birisiniz,çünkü biraz kafa çalıştırırsanız gelen voldatjı arttırmak için gerekli olan bobini agp kartının üzeirnde barındırılamayacağını anlıcaksınız.3dfx nVd. in satın aldığı ama satın almadan öncedezaten devamlı taklit ettiği bir ilahtır. Siz yalnış biliyorsunuz.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ne sacmaliyorsun? quadpump 4 yoldan besleme olup dunyada cogu makina ve elektronik alet edevatta vardir. quadpump injection motorlarda ve pentium islemcidede vardir:) neden teknoloji oldugunu savunuyorsun anlamadim.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sölediğin quandpump la ne kasttettiğini anlamıyorum,grafik kartından bahsediyoruz haliyle sölediğim sistemi 3df 1999 senesinde bulmuştur dolasıyla ortaya quadpump dediğin zaman anlşılması gereknin buydu Malüm nasılki tüm cep telefonlarına ericsson denmiyor,ayni mantik =?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 dediklerin sacma bence. quadpump bir cesit beslemedir yani calisma methodu, marka degildir.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ortaya bi 3dfx lafı attım kendinden geçti başlık lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: UrZa, 11 Kasım 2004 12:30 tarihinde demiş ki: dediklerin sacma bence. quadpump bir cesit beslemedir yani calisma methodu, marka degildir. Evet evet tabi,ben uçak gemisi demişim yukarıdaki yazıda okudunmu..?Cahillik dersin el veririmde senin ot bok dediğin parçaların üretildiği fabrikalardan birinde çalışıyorum,anlıyomusun.? :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: Ortaya bi 3dfx lafı attım kendinden geçti başlık lol Bence de fazla uzatmamak lazım 3dfx gitti bir daha da gelmeyecek, eğer biraz daha tutunabilseydi satılmamaya belki şu an 3 tane ekran kartı kapışıyor olacaktı :( [3dfx-ati-nvidia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar