xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Izmir ogrenci kentkartimi (otobus karti) yenileyecem, sitede acikogretim ogrencileri kartlari ve fotokopileri ile gelmeli yaziyor ama bana AOF burosu kayit oldugumda bitane kucucuk kagit verdi sadece, o kart mi oluyor AOF ofrenci karti ayri mi? Ayri ise ne zaman almaya gidebilirim biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ayrı bildiğin öğrenci kartı veriyolar pembiş pembiş aöf bürosuna o belgenle git hacı benim kartım yok napacaz de yav'ın da selamını söylersin onlar hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ama ne zaman cikiyor daha kayitlar biteli birkac hafta oldu, aradim bulamiyorum gerekli bilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ara sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 [list=1] [*] Yanına o verdikleri uyduruk resimli kağıdı al [*] Açıköğretim Bürosuna git [*] Eshot görevlisinin yerini sor [*] adama belgeni ve öğrenci kentkartını uzat [*] işini hallet. [/list] Öğrenci kentkartın olduğunu varsaydım. bi de yav'ın selamını söylemen şart onu unuttum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Theridore Aynen bununyapacam yav Bilgi icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 öğrenci kartını kayıtlı olduğun aöf bürosuna başvurarak alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ilk kayıtta yeni kartın gelmesi 1.5 ayı bulur başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar