SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Veli bu elim pozisyinda böbreğini kaybetmiş diyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ya bu penaltıyı beşiktaşlı biri yapsa beşiktaş 10 yıl ağlardı hakkımız yendi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Abi penalti aldi adamlar hala ağlayacaklar. Beşiktaşin hakkinin yenmesi icin herhangi bi olay olmasi gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 SeaGle said: fatoşhopunuzu yiyim http://www.youtube.com/watch?v=ZV8AJZWT9YQ şu vidyoyu siz paylaşmışsınız da, bişi sorucam... kör müsünüz aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben körüm galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Rewendor said: E tamam, adam pozisyon penaltıydı dememiş ki, ben de olsam verirdim demiş :D Kendi kulübünün maçında hakem olsa her fırsatta verir tabii penaltı, dürüst adam :P -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 fıtıfıtıfıtı olmuş bu muhabbet de tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar