quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Herhangi bir video başladıktan sonra belli bir süre oynuyor, sonra çat diye duruyor ve ilerlemiyor. Bazen Youtube videolarında ileride bir yere tıklamak işe yarıyor, oradan itibaren normal oynatıyor ve videonun kalanını da yüklüyor ama bazen o da yaramıyor. Nedir benim derdim anlayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aynı durum bende de var. youtube kaynaklı olabilir belki. çok az geri aldığımda devam ediyor video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben de bir şey sormak istiyorum. son günlerde youtube problemi yaşıyorum ses takılır gibi geliyor, sanki tekleme yaparmış gibi. daha önceden böyle bir problem yoktu. kaliteyi düşürsem de bir şey değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar