Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 başka bi forumda imzaya koydum ehe otomatik efekler olarak 3 derece shaky cam (heyoo) ve biraz greyscale parazit koydum bolca burn tool ve o film kareleride nah bu resmin evrilip çevrilip kesilip burn yapılarak çizildi tatlı oldu valla[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...[Bu mesaj Chemical tarafından 11 Kasım 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence ortalama boyutta bi gif animasyon yap çizgifilm gibi bu arada kullandığın program nedir? daha doğrusu gif animation için şu an yaygın program hangisi ?[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende Jasc Paint Shop Pro var işte onla gelen bide anim programı var ben anim i kullanıyorumda okadar fazla efeği yok basit şeyler yani ellede ekliyebilirsin aynı efekleri gif con ve psp ilede yapılır tektek ama kasar yani horace bilir esası:)[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ulead gif animator 5 nasıldır bende o varmış :P.[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu tip animasyonlar image ready'yle de oluyor sanirim. bir yerde goz acip kirpma tutoriali gormustum image ready icin.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 fireworks MX in de gif animation yapabiletesi var[signature][hline]keep walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 herşeyde yapılır[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: arcane, 11 Kasım 2004 05:19 tarihinde demiş ki: ulead gif animator 5 nasıldır bende o varmış :P. Cok sorumusuzca cok ayıp =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar