Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 başka bi forumda imzaya koydum ehe otomatik efekler olarak 3 derece shaky cam (heyoo) ve biraz greyscale parazit koydum bolca burn tool ve o film kareleride nah bu resmin evrilip çevrilip kesilip burn yapılarak çizildi tatlı oldu valla[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...[Bu mesaj Chemical tarafından 11 Kasım 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence ortalama boyutta bi gif animasyon yap çizgifilm gibi bu arada kullandığın program nedir? daha doğrusu gif animation için şu an yaygın program hangisi ?[signature][hline]fire it up!
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende Jasc Paint Shop Pro var işte onla gelen bide anim programı var ben anim i kullanıyorumda okadar fazla efeği yok basit şeyler yani ellede ekliyebilirsin aynı efekleri gif con ve psp ilede yapılır tektek ama kasar yani horace bilir esası:)[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ulead gif animator 5 nasıldır bende o varmış :P.[signature][hline]fire it up!
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu tip animasyonlar image ready'yle de oluyor sanirim. bir yerde goz acip kirpma tutoriali gormustum image ready icin.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 fireworks MX in de gif animation yapabiletesi var[signature][hline]keep walking
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 herşeyde yapılır[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: arcane, 11 Kasım 2004 05:19 tarihinde demiş ki: ulead gif animator 5 nasıldır bende o varmış :P. Cok sorumusuzca cok ayıp =P[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar