mayfer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 iPod forumlarından iPod'ların normal portable harddrive olarak kullanılabildiğini öğrendim ama bi türlü bu işi nasıl güvenli bi şekilde yapacağımı bulamadım. şimdi ben iPod'u drive olarak my computer'da görüyorum. ordan açıp root dizinine istediğim dosyaları atsam olur mu? kısacası drag&drop olayı var mı? şimdiden teşekkürler. (P.S iPod'dan çok memnunum. eski creative muvo nx'imden sonra ağır ve büyük gelse de çok eğlcenceli ve ses kalitesi yüksek bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Birşeycik olmaz ya. Eğer eklenti HDD şeklinde görüyorsan sorun yoktur zaten. Dene neden olmasın?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 denedim oldu sanırım. işalla sorun çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Neden çıksın ki? Tek mantıklı dezavantajeğer ipod HDD'sinin 10^10 tur dönecekse. Daha fazla çalıştırdığın için daha kısa sürede ömrü tükenir. (Ki ömrü tükenen hdd falan görmedim ben. Sen korkma yine de birşey olmaz) Yalnız şunu da söyleyeyim, pilini daha hızlı harcamaya başlayacaksın ve daha kısa sürede deforme olacak pil. Daha çabuk bitmeye başlayacak. Hdd aktiviteleri çok pil yer[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar