valequenta Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Merhabalar, Everquest2 ön sipariş için 8 kasım günü arkadaşın hesabıyla havale yaptık 49.500k TL , aynı gün [email protected] a havaleyi yaptığıma dair mail attım fakat ürünün başka isme geleceğini yazdım ve adresi verdim , onay içinde cevap verilmesini istedim - arada kaynamasın yanı içim rahat olsun- fakat cevap alamadım , tekrar mail attım özel mesaj attım yine cevap alamadım 3. gün yine cevap alamadım . Herkesde durum aynımı havale yaptığına dair mail atanlar cevap alamıyormu? yoksa zaten cevap gelmeyecekmı, ürünüm gelir mi? ilk defa avaturkten sipariş verdiğim için bilmiyorum af görün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 korkma gelir :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 peki bayramda gelmez dimi :P adreste yokumda heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence hata yapmışsın. Bayramda nerdeysen oraya isteseydin daha iyi olurdu. Ayrıca burda beraber bakardık işte :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar