valequenta Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Merhabalar, Everquest2 ön sipariş için 8 kasım günü arkadaşın hesabıyla havale yaptık 49.500k TL , aynı gün [email protected] a havaleyi yaptığıma dair mail attım fakat ürünün başka isme geleceğini yazdım ve adresi verdim , onay içinde cevap verilmesini istedim - arada kaynamasın yanı içim rahat olsun- fakat cevap alamadım , tekrar mail attım özel mesaj attım yine cevap alamadım 3. gün yine cevap alamadım . Herkesde durum aynımı havale yaptığına dair mail atanlar cevap alamıyormu? yoksa zaten cevap gelmeyecekmı, ürünüm gelir mi? ilk defa avaturkten sipariş verdiğim için bilmiyorum af görün..
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 korkma gelir :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!"
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 peki bayramda gelmez dimi :P adreste yokumda heh
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence hata yapmışsın. Bayramda nerdeysen oraya isteseydin daha iyi olurdu. Ayrıca burda beraber bakardık işte :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Öne çıkan mesajlar