Darestan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bugün zoom 5510 modem aldım kurdum baktım bizim adsl hattım açılmış bağlıyım şimdi de, zannedersem firewall kullanmam lazım hangi programları tavsiye edersiniz dial up kullanıyodum eskiden değiştirmem gereken ayarlar var mı şimdi benim? bide zoom 5510 modem herhangi bi aksaklık falan yapmaz dimi? P2P ayarları yapmam gerekiyormu herhangi bi yerden ? yani yeni bir adsl kullanıcısı olaraktan bana ve benim gibilere yardımcı olursanız sevinirim
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bende 5551 var.Ben şahsen rasgele ayarlar yaptım.Kitapçığından baka baka yapmaya calıstım.Sende kitabçıkdaki yapabıldıklerını-anladıklarını yap.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz:
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 öncelikle hayırlı olsun mert. ;) p2p ayarları derken ne demek istediini anlamadım, ama dl yapcam live bootleg fln indiricem diyosan dc++ ı tavsiye ederim. Dynanın açtıı bi topic vardı dc++ diye arat çıkar oku onu baya yardımcı olur. ayrıca msnden de programla ilgili sorularını beklerim ben ;). kurman gereken en önemli programlar ise -zone alarm -adaware -spyware doctor -netlimiter. tekrar hayırlı olsun. ;)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
majesty1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 firewall zaten modemde yok mu?p2p ayarları olarak heralde başta bağlantı hzını sordu yerden bahsediyosun..ben onları limitsiz yaptım gayet güsel..[signature][hline]Atamız CONDOR!!
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende 5510 kullanıyorum. ekstradan yapman gereken hiçbişe yok.. modem kendisi ayarları yapıyo. ama keşke 5510 almasaydın derim ben. çünkü bu modelden hiç memnun deilim. Ayarlar içinde 5510 die arama yaptır bi sürü topic çıkar karşına..
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kasanın kapağını çıkart ya da fan al sonda da interneti download etmeye başla[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Abus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ne yapmalısın tabiki download download.
Öne çıkan mesajlar