Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Burası garpıç ayık olun beeeeeeeyyyyyyler
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa said: götüne sok. okumadım hiçbirisini. önceden söylenmişse de ayar gelmişse SİNİRLİYİM ARKADAŞIM! BERBAT Bİ HAYAT GEÇİRİYORUM TAMAM MI! Bİ SONRAKİ HAYATA ÖZÜR DİLERİM SENDEN! der geçerim.. söylenmişse AHAHAHAHHAHA ÇOK KOMİK Dİ Mİ! elbetteki komik falan değil manyak mısın! götünüze de sokmayın zaten ağrı kesiciyi. prospektüsüne bakın işte. sok derse sokarsınız çok meraklıysanız. aga sen ne dion
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 100 karea'nın götüne soktuk ağrı kesiciyi 90'ında baş ağrısı kesildi
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yüzmiycen olmmmmmm bırak kendini suya o alıcak seni, böle hafiften bi uyku gibi gelicek orda sakinliyceksin zaten hadi göriim seni
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 eeee banlanmıyacakmı bu adam küfür ediyor
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 küfür etmedim ki göt dedim bi organ işte popo göt karea ile de alıp veremediğimiz yok o beni suda boğmaya çalışır böle. olur arada
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 pardon ben yanlış anladım sandımki yarranı sokuyon adama
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi sahilde, maldivler gibi bembeyaz kumsallar üstünde sıralı, yanyana dizili küçük götler çiziyorum. hemen arkasında da yaramaz bir çalı var. gök yüzündeki sevimli bulutla muzipçe bakışıyorlar sanki....
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 vadaa said: pardon ben yanlış anladım sandımki yarranı sokuyon adama ahahha lan arkada kalmasın Edik: suçsa edikleryin adminler , ben valla komik diye alıntıladım :D
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 coco said: pöf. bence isvicreli bilim adamlari "bu gece basim agriyor yapmayalim" bahanesini elemek icin sallamis bunu
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi forumun adı paticik diye renki turuncu diye gay sanmayın burayı! çok delikanlı lanbura
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa said: abi sahilde, maldivler gibi bembeyaz kumsallar üstünde sıralı, yanyana dizili küçük götler çiziyorum. hemen arkasında da yaramaz bir çalı var. gök yüzündeki sevimli bulutla muzipçe bakışıyorlar sanki.... nedense aklıma kızgın zürafa resmi geldi
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 filminin çekimleri maldivlerdeydi çünkü.
Öne çıkan mesajlar