kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, hepsiburada'dan almıştım bunu severek kullandım 2 ay falan. Samsung S3 aldım şimdi ve bunu hiç kullanmadığımın farkına vardım sdfsd. Bu mp3 çaları aldığım zaman baya dandik bi nokia telefonum vardı o yüzden almıştım müzik dinlemek için. Benim aldığım fiyat 125 tl bu arada. Almak isteyen pati varsa öm atsın ankarada direk elden verebilirim. Pazarlık da yaparız ayarlarız bişeyler. Aldığım günkü gibi duruyor bu arada,şarj kablosu falan var, resimde ekliyim. özellikleri falan: Sony Walkman kutusunu falan aradım bulamadım ya. bişey yok kutusunda da gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bugün bunu vapurda bir hatunda görmüştüm de çok hoşuma gitmişti sıfırını nereden alabilirim diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hepsiburada'ya baktım az önce kaldırmışlar ya. en ucuzu şu sitelerde satıyorlar heralde. sıfırı için bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 alırdım ben, ama hiç sağlam gözükmüyor kulaklıklar flm entegre ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sen bilirsin ama baya sağlam aslında bozulcakmış gibi durmuyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar