hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Citroen ve Pegout wrc2005 sezonuna katılamayacaklarını açıkladilar .. nyv de haberlerde dinledim şimdi ..[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
dooman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yalandır olamaz inanmak istemiyorum fransızlardan nefret etmeme rağmen motorsporları aşkına üzüldüm...
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kandırmışlar seni.öle bişi olsa ilk önce wrc nin sitesinde çıkardı haber hele ztn citroenin çıkması imkansız adamlar yeni araba yaptı seneye yarışmak için[signature][hline]
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 red_dog yaw keşke kandirsalar da keşke kekleseler ....ama bende yannış soylemişim 2005 in ardından çekileceklermiş .. sons ezonlari yani seneye http://www.ntvmsnbc.com/news/294736.asp[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) [Bu mesaj hired_gun tarafından 05 Kasım 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: BonePART, 05 Kasım 2004 15:29 tarihinde demiş ki: [Bu mesaj BonePART tarafından 05 Kasım 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Beynin de msg gibi boş sanırım :p[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 way ana sını sadece ana sayfasına bakmıştım wrc.com un ama forumlara gidince gördümkü millet bunu tartışıo. bazıları dio ordada bazıları dio peugeot yeni başlıcak olan world touring championship e katılcak diolar bazısı reklam için dio... bakalım noolacak bekliyelim ve görelim...[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bu karar ford dan beklenirken citroen&peugeot sürpriz oldu valla. meydan mitsubishiye kalacak yine bence.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
onurf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Subaru varken mitsubishi'ye meydan kalmaz :)
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ha bide habver üzücü citroen e üzüldüm valla..
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 citreon le pejo aynı şey aslında ne kadar inanılmaz derecede başarı farkı olsada . Pejo çok zarar etti 307ler satmadı çünkü veya sorunlu çıktı. 307 wrc ise devamlı sorun yarattı . Bana kalırsa 207 yle birlikte geri gelecekler. sebastian loeb hangi takıma gider . Matador bırakıomuş bi de :( :([signature][hline]Resistance is futile
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Aaah ah o kadar dil döktüm 206 WRC'yi brakmayın diye. Hadi braktınız neden 307 CC ? Neden CC ? Dinlemediler.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Seni dinlemeyen öyle olur tabii, haketmişler.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: slayerrr, 08 Kasım 2004 15:27 tarihinde demiş ki: evo 8 varken zor kalır subaruya =) mitsu evo yla yarışmıoki :D[signature][hline]
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 matadorda biraksin artik biraz daha kalsa huzurevinden yarisa gidip gelicek
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evolution lancerın spor modeli die çıktı sanırım hatta ilk evo lancera çok benzer görüntü bakımından.rallide lancer ı kullandılar sora evo çıkınca evo yu kullandılar sora baktılar takım kötü gidio ara verdiler ralliye bu sene yeniden başladılar lancerla .yine iyi gittikleri söylenemez.dediler biz bu sene iddialı deildik aracımızı sınadık seneye iddalıyız dediler baklaım bişi yapabilceklermi.ii bi pilot bulurlarsa bence başarırlar. bide bakarsın sebastian loeb yada marcus gronholm fln mitsuya gider.işte ozmn manyak olur.skoda da bu sene bazı rallilere girdi test amaçlı bi onlar şöle ii bi pilot bulursa işte ozmn yine bu seneki veya geçenseneki gibi olur...[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 ken block ölmüş, snowmobile accident diyor rip
Öne çıkan mesajlar