Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Evet budur. C ile modelleme programları vs yazarken karışık data dosyaları okuyup yazcam diye 201491 satır binlerce ifle dolu sorun çıkaran fonksiyonlar yazmak istemiyorum, perlde regular expressionlarla 5 satırda halletmek istiyorum. Bir c kodunda perl'de yazdığım bir kodu çağırmak zahmetli bir iş midir? Eğer öyleyse c'de regular expression denen şeyler var mı (perl syntaxına yakın bir syntaxde tabi yoksa var ben de biliyorum) ona bakcam yoksa gerçekten işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ANSI C'de yok POSIX'te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.peope.net/old/regex.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 evet ama pek benzemiyor perle perle benzeyen şunu buldum http://www.pcre.org/ buarada c'den perl scripti çağırmak sanırım baya zahmetli bir iş vaz geçtim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 c dosyası int main () { system ("./test.pl superim"); return 0; } perl dosyası #!/usr/bin/perl -w if ($#ARGV != 0) { print "arguman gir salak ardethn"; exit; } print "ardethcim girdigin arguman $ARGV[0] optum cicimn"; sistem spesifiktir kesin de, gayet kolay oluyor sonuçta ehue. yalnız döndürdüğü outputu almak nasıl olur emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 deniycem calismazsa kizarim input ve output alip verebiliyor musun? sanirim zor dedikleri sey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 i = system('..'); dersen return state ini gorursun, hepsi o :) output'u bir yere yazdirip alman gerekir sanirim. aklima baska cozum gelmedi. input kolay bu arada, sprintf falan yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Verirsin canım niye veremeyesin system ("./test.pl superim > output"; dersin, çıktın output dosyasına yazılır işte, daha ne. Sonra C'de dosyayı okursun biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ama iki kez bosuna operasyon yapmis olacaksin. daha hizli bir metodu olmali (eger surekli cagirilan veya yazilip okunmasi zahmetli birsey degilse onemseme gerci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yok ya az kullanacağım bişey.her döngüde bi kere bile çağırmıyacağım muhtemelen. işlerimi halledince deneyeceğim bunu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar