Zebq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Vmware ile bilgisayar içinde bilgisayar oluşturmak istiyorum, birde bu clone bilgisayarlardan internet bağlantı ip lerini farklı göstermek istiyorum.Yardımcı olabilcek varmı ücret karşılığındada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kurdugun VM'leri uzaktaki VPN'lerle ya da anonim proxy'lerle iliskilendirmedikce farkli IP'ler ustunde gorunmezler. Haliyle yapacagin sey kisaca; 1 - VmWare Player/Workstation ile VM'leri yarat. 2 - Isletim sistemlerini kur (bu iki adimi bir tane kurup, farkli isimle kopyala seklinde duzenleyebilirsin. Nasil kopyalaman gerektigi internet'te var). 3 - VM'leri boot ederek VPN'lere ya da proxy'lere baglanmasini sagla. Islemler kendi bilgisayarinda ki ile ayni olacagindan o adimlarda ek yardima ihtiyacin olmayacaktir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Virtual işletim sistemini oluşturduktan sonra VPN açılışta bağlan diyebiliyorsun ve bu şekilde oturumu açtığın gibi o bilgisyar başka bir IPsi olmuş oluyor. sistemi kur VPN nin bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 teşekkür ederim cevaplar için, birde her clone bilgisayara ayrı windows cd si almam gerekcekmi,yoksa tek bir licence la halledebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Aslinda XP isini goruyorsa Micros~1'un sitesinde IE6 ile birlikte gelen XP'ler var. Istedigin kadarini kopyalayip yine Micros'un Virtual PC yazilimi ile calistirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Vindoz 7 halleri de varmis. http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar