Zebq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Vmware ile bilgisayar içinde bilgisayar oluşturmak istiyorum, birde bu clone bilgisayarlardan internet bağlantı ip lerini farklı göstermek istiyorum.Yardımcı olabilcek varmı ücret karşılığındada olur.
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kurdugun VM'leri uzaktaki VPN'lerle ya da anonim proxy'lerle iliskilendirmedikce farkli IP'ler ustunde gorunmezler. Haliyle yapacagin sey kisaca; 1 - VmWare Player/Workstation ile VM'leri yarat. 2 - Isletim sistemlerini kur (bu iki adimi bir tane kurup, farkli isimle kopyala seklinde duzenleyebilirsin. Nasil kopyalaman gerektigi internet'te var). 3 - VM'leri boot ederek VPN'lere ya da proxy'lere baglanmasini sagla. Islemler kendi bilgisayarinda ki ile ayni olacagindan o adimlarda ek yardima ihtiyacin olmayacaktir diye dusunuyorum.
cantug Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Virtual işletim sistemini oluşturduktan sonra VPN açılışta bağlan diyebiliyorsun ve bu şekilde oturumu açtığın gibi o bilgisyar başka bir IPsi olmuş oluyor. sistemi kur VPN nin bizden.
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 teşekkür ederim cevaplar için, birde her clone bilgisayara ayrı windows cd si almam gerekcekmi,yoksa tek bir licence la halledebilirmiyim ?
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Aslinda XP isini goruyorsa Micros~1'un sitesinde IE6 ile birlikte gelen XP'ler var. Istedigin kadarini kopyalayip yine Micros'un Virtual PC yazilimi ile calistirabilirsin.
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Vindoz 7 halleri de varmis. http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11575
Öne çıkan mesajlar