GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ilginc su anda server 9 up ama nightelf karakter ile oyuna girilmiyor ozaman server down dio lvl9 karakterle oynuodum birden oyundan atti simdi geri giremiyorum diger irklarla girilebiliyor ama ayni servera sanirim zone goctu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben de giremiyorum gerçekten ilginç...[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 NE karakterimle bende giremiyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 undead ve orc karakterimle giremiyorum bende oyuna forumlarda başkalarıda var bundan şikayet eden umarım çabuk halleder blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hehe ben sildim oyunu ya direk installerida sildim bi seferde 5 GB ciksin avrupada ozaman oynariim simdi 2 hafta saricam oyuna sonra subata kadar bekliycem sarmadan birakiiim,hazir karakterlede giremioken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence silmesen oyunu öğrenip,oyun çıktığındada tekrar öğrenmeye kasmayıp direk başlasan daha yararlı olurdu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ogrendik abi oyunu ya :) aciosun wow quest sayfasini en kotu bakiyorsun avrupa open betada olur en kotu orda ogreniriz cok bilinmesi gerekenleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 düzeldi 'world server is down' sorunu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi ara siede gormustum serverlar down olcak diye ama ne zaman icin oldugunu hatırlamıorum belkide gecmistir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sıksık olur bunlar...[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar