KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 iki şekilde sigortalılığın devam edebilir. ilkinde bir firmanın çalışanı görünmen gerekiyor. bunun için bir tanıdık aracılığı ile onun firmasında sigortalı göstertebilirsin kendini,sigortanı o firmaya ödersin,onlar da seni kendi elemanlarıymış gibi sigortalı gösterirler. ikinci seçenek ise bir yerde çalışıyor görünmeden isteğe bağlı sigortalı olarak doğrudan sigortaya götürüp sigorta bedelini aylık yatırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sigortayı yatırmayı kestikleri anda otomatik gss'li olcan, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ahah ali tezel topigi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 BabacumMostors said: işten ayrılıyorsun, sigortanı yatırmayı bırakıyorlar yada 5 iş günü kadar mı ne yatıracaklar ayrıldığın tarihe göre ihbar süresi kullanma hakları da var "2 hafta daha geleceksin" diyebilirler de biraz insiyatife kalmış deneme süresinde de oluyomuydu bu 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yok orada tarafların sözleşmeden cayma hakkını kullanması söz konusu, ihbar süresi vs kullanma gibi bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gss'li olucam evet onun farkındayım da ben bu olay yürürlüğe girmeden işe girmiştim dolayısıyla hiç gelir tespit ıvır zıvır yaptırmadım. napmak lazım şimdi prosedür nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar