EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yaw yok mudur bu megola idea yı anlatan türkçe bi site neyin[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Viktor, 10 Kasım 2004 14:38 tarihinde demiş ki: bakın belkı ben asker cocugu oldugum için boyle düşünüyorum ancak askeriyede her şeyı goze alıp plan yapmak gerekır ulke savunması cok onemlı bır olaydır yuzde 1 yanılmayı kabul etmez yani siz cocuklara yunanıstan bızım kankamız bıze zararı dokunmaz dersenız yarın oburgun nasıl ızah edıceksınız Osmanlının kadım dostu Fransa halka oyle loanse edıldı herkes fransayı sevıyordu fransa kadım dost bıze dusmanlık yapmaz denılıyordu ıkıncı dıl fransızca ıdı osmanlıda hatta mondros ımzalnırken bıle fransa yardım eder bıze dusuncesı hakımdı ne oldu fransızlar guney anadoluya gırerken yanlarında "ermenı ıntıkam tugayları" nı getırmedılermı guneyı komple işgal etmedılermı şunu unutun devletler arası kalıcı dostluk barış OLMAZ devletler arası ilişkiler salt cıkarlar ustunedir bugun biz dostuz komşumuzla oley oley dıyemessınız cunkı her an bir şey olabılır kımse garantı edemez bunu şu an yunanıstanla ortak cıkarlarımız var ancak unutmayınkı yunanlılar hala kendı okullarında cocuklarına megalo idea yı ogretıyorlar hala izmirden Symrina diye bahsediyor istanbul yerine Constantinopole terımlerını kullanıyorlar milli guvenlıkte bu konunun amacı hocanın dedıgı gıbı dostunuzu dusmanınızı tanıyındır su anda ABD bıle turkıyeye potansıyel tehlıkedır ordunun gozunde kı bundan 2 yıl once Genelkurmayın resmi bir ultımatomu var ABD ye araştırın okuyun acık acık Kuzey ıraka kurulucak bir kurt devleti ABD ye savaş nedenidir" denmiş ultımatomda oysa halkımıza ABD stratejık ortagımız bızım dostumuz kankamız dıye lanse edilmedimi devletler arası ilişkiler her an bozulup duzelebilir o kitapalrda yazan emeller gercek emellerdir cogu istihbarat olmadan tespıt edılıcek emellerdir diyceksınız adamalr nıye saldırmıyor sizce turkıye bugun dunyada 2. en buyuk orduya sahıp olmasaydı ve kardak krızınde genelkurmay atınaya gırmemız 18 saat gıbı bir tahmını kazara basına sızdırmasaydı su anda bu dusmanlar dostumuz gozukurmuydu yada yunan ordusunda yapılan bir ankette turk subayalrından cok korkuyoruz gıbı bır netıce cıkarmıydı evet dostluk barış guzel birşey ama arkasında silah saklamış adama dostum dıye sarılırsan bu kotu birşey once emmellerı bılın ondan sonra dostluk kurun yanı mıllı guvenlıgın gosterdıgı bak adam arkasında sılah saklıyor tedbırlı ol ona gore yakınlaş prensıbıdır o iddealar guncel olmasa bıle cogu dogrudur bknz: Eurovizyon -Merhaba Constantin.. -Constantin degil İstanbul (gayet guzel bır cewap gayet guzel bır fetıh gayet guzel bır ulke sızce neden baskaları tarafından kıskanılmasın kı)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yaw yok mu şimdi şu olayı anlatan bi site fln??? zor durum ya dönem ödevi kaptık valla[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar