Mina Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Baslıktada dedigim gibi elinde fazla WoW acctu olan mumkunse ozelden gonderebilir mi ?......[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot 50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular 50 Eldritch FORTEHWİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu konuda benim de yardima ihtiyacim var mumkunse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 benimde var ama kimsede ses cıkmıyo ben topic actım bunun icin beta 2 hafta kalcaz ole valla [Bu mesaj BullDoG tarafından 11 Kasım 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 paylasmadan yanayim ama biri oyuna dalıp da abartirsa olayi ki olabilir nasi anlascaz? olabilirse bi kura cekimi olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 3 senedir ne zaman görsem oyuna küfredip durur, vermeyin bu adama sakın account :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 s1eger ısım yazsaydın barı kım kufredıyo dıye arada kaynıycaz yoksa uzun zamandır beklıyorum allah ıcın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yok başlığı açana dedim, yanlış anlaşılmasın. "bebe oyunu, iğrenç grafikler, hayatta oynamam" gibi cümleleri vardı zamanında hiç unutmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya ben betaya katılıp account aldım ama mail adresime birşey gelmedi gelmesi gerekiyor mu?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aquila account konusunda yardim edebilcen mi? veya baska kimse de fazla acc var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 gerekemiyor hatta acıldımı acılmadımı diye emin olmak icin buraya bakabilirsin account ayarları flnvar oluosa account name sifre fln yaratılmısıtr accountun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar