FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Telefonu ve interneti nakil ettirdim, telefonu anca bagladilar (6. Gun), internet de bugun icinde gelecekmis. Fakat kafama takilan bi sorun var simdi, internet isigi yanmiyo, tamam. Ama kablolar duzenli bi sekilde bagliyken dsl isiginin yaniyo olmasi gerekmez mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Benim bildiğim DSL ve internet ışığı yanmıyor o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Umarim oyledir ya. Bi haftadir pislesip duruyorum orayla burayla, biktim bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 nakil isini ben de yapmistim,3 hafta ya 3 HAFTA.tam 3 hafta sonra yerine geldi internet.o da musteri hizmetlerini aradik o kadar santralin numarasini aldik zar zor,ordan yardimci oldular sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Telekomun aradığı adam sensin! 100.000.000 eyırtayz modem hediye!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Santral mi ugrasiyodu ya, iyiymis ozman gecen gun vermislerdi santralin numarasini ne ise yarayacagini soylemeden. Arayim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Al iste, hala telefon da internet de goztepede gorunuyo diyo eleman. Gidip basvurmam gerekiyomus lol. 3. Kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar