sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Imdb ye bakinca dexter deb laguerta ve angel batista gibi bas rol karakterlerinin hepsinin yayinalnmis tum bolumlerde oynadigi goruluyor. Sadece Masuka bir bolum eksik oynamis. Masukanin rol almadigi o bir bolum hangisidir ve neden? Evet ben de biyerde okudum burada satiyorum :)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hastaydı annesi aradı masuka hastaateşi var dedi. yönetmen de tamam lan gelmesin dedi. 3sezondaydı
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 masuka ile dexter aynı kişi aslında ama multiple persenalty disorder işte. fight club kafası. tabı dayanamayıp gelip burda sorduğun ıcın bütün tadı kactı şidmi dizinin
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 4. bölümde yok da ne esprisi varmış?
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bir saat sonra soyleyeyim.
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 7 dakikan var dostum bekliyorum burda eğer cevap 7 dk içinde gelmezse yarın tüm gün şansın dönmeyecek.
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sostizm üzgünüm adamım aldığın questi tamamlıyamadın.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Cevap: Aslinda Masuka'nin gorunmedigi bolum sayisi 6. Ama IMDB credited sayisini gosteriyor. Yani sonunda akan yazilarda ismi geciyorsa oyuncuyu orada oynamis sayiyor. Bu sebeple eksik bolum sayisi 6 degil 1. O digerlerinden bir eksik olan bolum Pilot, ki onda aslinda Masuka rol almis, ama guest olarak kayit olmus, sonradan full cast'e dahil edilmis. Bu sebeple rol aldigi boum sayisi , ister bolumlerde rolu olsun ister olmasin hep BIR eksik kalacak diger basrol oyunculardan.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/204031_o.gif
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bu tam Masuka'ya göre bir eziklik
Öne çıkan mesajlar