Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Beyler kafayı yiyecem 3 haftadır fellek fellek arıyorum bir türlü bulamıyorum... Allahaşkına " Çiki çiki ba ba " yı nerden bulabilirim... KAfayı sıyıracam... Söyleyenide bilmiyorum... Araplarmış diye duydum ama kulanktan dolma... En azından sizde yoksa bile kimin söylediğini yazarsanız belki netten bulma ihtimalim artar... :D
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Muahah :D Yok ya benim studio'm var... Bil.de müzik yapıyorum bir müzik editi için çok gerekli.. Ordan bi sample çalıcam :D (Tabi orj. bozmadan)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 At yarışı kazandırtmıyo boşuna kasma bende denedim :P[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 muahha :P[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Chris! lol!..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b]
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kemal Sunal ın bir filminde o Kasetin adi geçiyor o filme erişebilirsen direkt bulurusun :lol: tek bildiğim bu :P[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nasıl yani orda şiki şiki baba kaseti diyorlar?? isim vermıyor... Ama film'de kasetım uzerındemı yazıyor?? :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet Mafya babası bir tip var o adamlarına yıkılın bulmadan gelmeyin falan yapıyor adamlar en sonunda bir müzik markete giriyor orda kaset gözüküyor yani en azından üstünü okuyabilirsin,bir karede kasedi mafya babasına verdikleri zaman gorme şansın oluyor eğer filmi izleme ihtimalin varsa :lol: ...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 o zmn konu deişti bana şağbanın film arşivini bulun :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet bende kerim theme i istiyorum :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hahaha filmin adi neydi yaw[signature][hline]Zaman Başının Çaresine Bakar; -Sen Kendi Başının Çaresine Bak...-
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 atla gel şabanmıydı galba :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende var o $arkı. shiki shiki baba diye bulmu$tum..
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 OHH BEA ARkadaşım PLs [email protected] u eklermisin msn listene :D Çok önemli Oh bea buldum sonunda... Yuppii... :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 mümkünse bende isterim at yarisi oynayacam da [email protected] u da eklersen memnun ayni zamanda muserref olacağim[signature][hline]Zaman Başının Çaresine Bakar; -Sen Kendi Başının Çaresine Bak...-
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Olm hangi hipodroma gidion sen beraber girek :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Veli efendiye gidiom ilk girişte sağ tarafraki merdivenlerden cik 49. sandalye deki benim hahahaha o deil bana sarkiyi kim yolayacak[signature][hline]Zaman Başının Çaresine Bakar; -Sen Kendi Başının Çaresine Bak...-
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla baba bulun bize şu şarkıyı yollayın PLZZ[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 :P[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Daha bulan olmadimi sarkıyı yaw hadi baqalim patiler calisin biras :P[signature][hline]Zaman Başının Çaresine Bakar; -Sen Kendi Başının Çaresine Bak...-
Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şarkımı kaybettim.. Bulup getirene 100binlira veriyorum...
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende var ama vermem.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 satarım ;P[signature][hline]In Flames We Trust
Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kaça :P[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b]
Öne çıkan mesajlar