STY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kedi mamalarının kendi muhafaza paketlerini çoğu zaman açık unutuyoruz veya deforma oluyor , kapanmıyor , yırtılıyor vs.. Mama muhafaza etmek için plastik PET(1) (Polyethylene Terephthalate), bu pet şişelerin plastiğinden bir saklama kabı aldım. Bu plastik türünde kuru mama saklanır mı sizce ? veya önerdiğiniz cam ürün dışında farklı plastik bir ürün ? bakteri ürer diyorlar ama sıvı muhafazı için mi sadece sakıncalı bilmiyorum...
coco Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 tupperware öneririm. ya da hobby life da olur.
STY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bu ürünleri web üzerinden alabileceğim tr içinde bir alışveriş sitesi falan biliyormusun ? teşekkür ettim...
coco Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 tupperware saklama kabı gittigidiyordan da bulabilirsin sanırım. biraz pahalı ama en sağlıklısı bu (tu)
Karea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 7 yıldır falan kilitli plastik çöp bidonu kullanıyorum mama saklamak için daha öyle bakteri kaynaklı bir hastalık görmedim , domuz gibi bizim it maşallah
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 mama poşetleri genelde kilitli oluyor deforme etmeyin acik unutmayın adam gibi kullanın bitene kadar zaten bozulmuyor o posetler
Karea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ehu ben 20kg saklıyorum tabi bidonda kedi maması dediğin ufacık bişi, extra bi saklama kabına pek gerek kalmaz, doğru
coco Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 doğru göreceli burada. mesela ben çeşitli tatlarda alıyorum mamaları 5-7 kg'luk. menü yapıyorum bizim çocuklara yani kuzulusu, tavuklusu, balıklısı vs. gibi.. dolayısıyla tüketimimiz de uzun oluyor. hal böyle olunca onları da 1 lt'lik saklama kaplarına pay ediyorum tezgah üstüne, elimin altına.. ayrıca tupperware sıvılar için de on numara. mamayı kendin yaptığında falan.
STY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.demirelplastik.com/urunler/mutfak-urunleri/erzak-kablari-yagliklar/4-no-erzak-kabi-p207.html bu güzelmiş .. aliim deniim ben bunu
coco Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 koliyle satıyorlar adamlar yalnız lol gittigidiyordan bulabilirsin hobbylife da. oradan bak.
STY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sorucaktım adamlara zaten. koliyle almıcaz heralde =)..olmadı webden bi yerden benzer bişi bulucaz artık..
coco Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bak bu daha iyi hem de 15 lira ve tw. http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/tupperware-oval-set-1-1-lt-sok-fiyata-62141743
STY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ah süper sağol. 1.1lt ama azmış.en az 2.5 falan bakınıyorum. ben de dolanıyorum bulurum kesin bişiler..
Öne çıkan mesajlar