redcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Eclipse serverinda 8 milyon kusur para, av-21, ev mev bi ton item var. master teras kasi 4 3 4 4 swordsman 4 0 0 4 pistoleer force progression'da old man bile geldi, ilk phase'e baslandi. jedi amacli alacaklar icin iyi bir firsat. oyunun artik cok zor bulunmasi, hazir karakterin olmasi, 5 milyon kredinin ebayde 40$ olmasi, av-21in bi ton para etmesinden dolayi fiyati 170 milyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Gayet makul bi fiyat kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agida Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 redcat ben FRF den agida. online olursan goruselim.senin oyundaki karakterin adi ne? ben ilgileniyorum account alma olayi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ozel mesaj gonderdim sana agida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 tanidik olma ihtimalinin yüksek olmasi sebebi ile, güle güle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 satin bakalim..[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ooo akse de burdaymis. vay vee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mmh hala devam etmektedir teklifim. 170 ytl ediyor kendileri. yazi ile: yuzyetmis yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Karakter ve içeriği beni ilgilendirmiyor, her account ve passworde 20'şer dolar veririm. Oyun zaten 29.90 arkadaşlar. 1 ay da free. Beni account ilgilendiriyor. Corbantis playeriyim, eclipse umurumda değil.[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ee bu bilgi ne isimize yaradi anlamadim, 170 milyon mu vermem diyorsun, 20 dolara satilacak butun accountlara acigim mi diyorsun, nedir? oyun zaten 29 dolar, o yuzden eclipse'ten human female jedi guardian'i olan varsa (20 tane pearlu, 50 tane premium crystali ve 20m parasi olsun) 20 dolar veririm, eclipse'tenim, operim.. "jedi ise durum degisir" cevaplarina kapaliyiz, "her" kelimesini yerli yersiz kullanmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yukarida fiyat+karakter+ozellikler belirtilmistir. bunun disinda ta$ catlasa 20 milyon indirebilirim belki. bunun disindaki seyler de benim umrumda degil. 10$-20$a satacagima salon bufesi susu yaparim kristal bardaklarin yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: 20 milyon indirebilirim belki. bunun disindaki seyler de benim umrumda degil. 10$-20$a satacagima salon bufesi susu yaparim kristal bardaklarin yanina. güseldi walla houşma gitti :) cam kürenin içine koy bari kompozisyonu bozmasın :)[signature][hline][b]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Saçma sapan bir boyut almadan özetleyeyim. Bana içerik lazım değil, sileceğim accountun içindekileri, karakterleri vesaire... Satan malını mülkünü verir eşe dosta crt ile satar parasını da ebayden satar vs. Beni account ilgilendiriyor. Şu ana kadar 17 account aldım, öneri getirdim. Basit türkçe ile anlatıyorum bu sefer, sanırım anlarsın arkadaşım. [Bu mesaj Goodness tarafından 06 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 basit bi türkçeyle ben sorıyım... 17 accountu naaptın abi? ucuza kapatıp sonra ebayden falan pahalı mı sattın? merak sadece.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 170 milyona su itemlari, su kadar parasi olan su proflara sahip chari satiyorum ilanina "char beni ilgilendirmiyor 20 dolar veririm, zaten oyun 29 dolar" diyen kisiden hakli sebeplerle karmasik turkce beklentisinde degilim, cumle yapisi tasarlarken aklin karismasin diye belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 17 acc u naptin yaf?Acc tüccar i misin yoksa?:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Account age önemliydi. İhtiyacı olan kişiler için aldık. Bunda büyütülecek ne var arkadaşlar? Bu arada kimse ile polemik yapmak için yazmadım ben onu.Lütfen, provokasyona tabi cümleler kurmayın. Eh bizim de bir bildiğimiz var :) 18inciyi az önce aldım. Sağol Eno'cuğum :) Sevgiler,[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Turşusunu kurunca haber ver bi tane alcam ben.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Penthesilea, senin için eski turşu accountlardan vereyim hemen. UO, Anarchy Online, Asheron's Call vesaire gibi. Hoş kabak tadı verebilir ama olsun. Hizmet, hizmettir :) Sevgiler,[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hala satiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar