Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Swg

redcat

Öne çıkan mesajlar

Eclipse serverinda
8 milyon kusur para, av-21, ev mev bi ton item var.

master teras kasi
4 3 4 4 swordsman
4 0 0 4 pistoleer

force progression'da old man bile geldi, ilk phase'e baslandi. jedi amacli alacaklar icin iyi bir firsat.

oyunun artik cok zor bulunmasi, hazir karakterin olmasi, 5 milyon kredinin ebayde 40$ olmasi, av-21in bi ton para etmesinden dolayi fiyati 170 milyondur.
Sosyal ağlarda paylaş

ee bu bilgi ne isimize yaradi anlamadim, 170 milyon mu vermem diyorsun, 20 dolara satilacak butun accountlara acigim mi diyorsun, nedir?

oyun zaten 29 dolar, o yuzden eclipse'ten human female jedi guardian'i olan varsa (20 tane pearlu, 50 tane premium crystali ve 20m parasi olsun) 20 dolar veririm, eclipse'tenim, operim..

"jedi ise durum degisir" cevaplarina kapaliyiz, "her" kelimesini yerli yersiz kullanmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
20 milyon indirebilirim belki. bunun disindaki seyler de benim umrumda degil. 10$-20$a satacagima salon bufesi susu yaparim kristal bardaklarin yanina.

güseldi walla houşma gitti :)
cam kürenin içine koy bari kompozisyonu bozmasın :)[signature][hline][b]SWG

Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma sapan bir boyut almadan özetleyeyim. Bana içerik lazım değil, sileceğim accountun içindekileri, karakterleri vesaire... Satan malını mülkünü verir eşe dosta crt ile satar parasını da ebayden satar vs. Beni account ilgilendiriyor. Şu ana kadar 17 account aldım, öneri getirdim. Basit türkçe ile anlatıyorum bu sefer, sanırım anlarsın arkadaşım.

[Bu mesaj Goodness tarafından 06 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

170 milyona su itemlari, su kadar parasi olan su proflara sahip chari satiyorum ilanina "char beni ilgilendirmiyor 20 dolar veririm, zaten oyun 29 dolar" diyen kisiden hakli sebeplerle karmasik turkce beklentisinde degilim, cumle yapisi tasarlarken aklin karismasin diye belirteyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Account age önemliydi. İhtiyacı olan kişiler için aldık. Bunda büyütülecek ne var arkadaşlar?

Bu arada kimse ile polemik yapmak için yazmadım ben onu.Lütfen, provokasyona tabi cümleler kurmayın.

Eh bizim de bir bildiğimiz var :) 18inciyi az önce aldım. Sağol Eno'cuğum :)

Sevgiler,[signature][hline]Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...