BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Taaa geçmiş zamanın birinden kalma 29,90 TL'lik alışveriş çekim vardı buradan. Ürün iade neticesinde store credit almıştım. Geçen gün önünden geçerken "girip bir bakayım neler varmış" dedim. Star Wars KOTOR aldım bir tane kutulu manuallı falan. 29 küsür liraydı fiyatı. Eve geldim fişe baktım ki fiyatı 29,99 imiş. Kasadaki kızcağız dokuş kuruş istememiş benden, ben de mal gibi vermemişim. Az önce gittim (10'da açılıyorlar) başka bir eleman vardı kasada. Ben "şu işi halledelim" diyip biraz da üsteleyince kızdı bana. =/ Daha doğrusu kızmadı ama "hadi bilader başka işin mi yok" gibisine getirdi jest ve mimikleriyle. Ben bu adamlara bu dokuz kuruşu cebren hangi yollarla verebilirim? di için kedi resmi koyayım bir tane o zaman http://stuffpoint.com/cats/image/53097-cats-cute-cat-wallpaper2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Of. Konu disina acmis bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Akpak seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Kalp şeklinde ramazan pidesi yaptır, içine 9 kuruş koy ve kıza ver ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 9kuruşluk süt al mediamarket kapısında çömelip içmesi için kıza ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kapıya pus, kız geçerken kafasına 1 lira at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu ney lan sabah sabah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kiza nasi yazabilirim diye durustce sorabilirsin buraya, kimse kizmaz sana. gay forumuyuz nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 tiefighter için 1liralık bujilerden al, verirken. aa bu oyundu di mi? diyip disket ver, bujiyi cama at. koşarak kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 olm dalga geçmeyin moral teflon bir çözüm üretin. çok mağdurum. =/ Kıza yazılmak gibi bir amacım yok. Yanlış anlaşılma olmasın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fakire ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fakir derken, ben fakirim. sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 alkol aldık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ardeth'de katılıyor sanırım. alkol aldıktan sonra mı sevişiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 dasaaa said: fakir derken, ben fakirim. sevişelim mi? sen başla, ben geleceğim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konu disi temasi altina sacma sacma basliklar acalim, zirvalayalim. Zaten diger bolumler bir halta da yaramiyor. Ne iciyorsunuz hacim siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 lcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Valla kahvaltıdan şimdi kalktım çay içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 monitorun kosesini deldim pipetle cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 saf dimethyltryptamine alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 lcd öle kuru kuru gitmez yanında tft de alaydın dokunur sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 cocugu döv sonra kıza para ver ve seviş,yok lan konu baskaymıs neyse ragat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 cuma günü de diadaki kız benden 4 kuruş almadı dur bende 5 kuruş vermeye çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar