BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben charı silmek istiyorum yeni actım human acamka isitiyorum orcu sevemedim nasıl silebilirim birde nasıl chat yapıoysunuz yapamdım :)[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
under Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bir Acc ile Orc seçtiysen onu humana deiştiremessin yeni bir acc al.(Orc lar daha Güçlü colony de niye Geçmek iştediğini anlamadım:) ).Yazı için ise enter a bas sonra yazacağını yaz yine enter a bas...(Tabii Alttan İstediğin chat Çeşidini seç)[signature][hline] [Bu mesaj under tarafından 07 Kasım 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 delete var ama bir bastıgımda ıd yaz felan diyor birde bu betamı ole yazuyodu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 normalde karakter silebiliyorsun fakat bu free olduğu için !!! yani knightonlineworld sürümü olduğu için ID verilmiyor doğal olarak karakter güvenliği için ID'siz silemessin ha ne mi yapcan.. git yeni bi account al 2 dakkada açılır.Chat için entera basıp yazacan ne yazacaksan,biriyle özel(private) chat yapmak istiyorsan aşağıda private vardır önce kimle konuşcaksan seç ondan sonra o private buttonuna bas.That's All Folks !!![signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sagol servera girdigimde welcome to open beta yazıyodu bu oyunun betasımı[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: FRP_Master, 07 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: ...That's All Folks !!! Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu hepsi yerli malı felan gibi bişey anlamına gelmiyor muydu? Eed bu beta gibi bişey.Yani biz denek oluyoruz.Bizde bulunan buglar vs. diğer server için garanti oluyor.Anlatamadım sanırım ama neyse...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evet bencede o yuzden[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Öne çıkan mesajlar