Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nt icin macro

tunca

Öne çıkan mesajlar

bu aralar ihtiyacini duyduum bi kac macroyu sorucam mesela oyle bi macro apcamki bi yaratiga ardi ardina saydircak nanolari yada bi yaratiga calm attigim zmn o yaratigin ismi cikacak 2.sini yapanlari goruyorum dieride oalbiirmi bilmiyorum[hline]"Fevaxium"
Vern "Krakilin" Clemente
BonePART demiş ki:
hade aslanlarım
salıverin hormonları
Sosyal ağlarda paylaş

ikincisi içinse scripti tavsiye etmiyorum manual yapman daha iyi ama kastım tabi ki yazmakla değil macro yaratarak yapman (bu macro aynı şey değil ama senin sorduğunla) önce calmla sonra calmladım macrosuna bas yoksa her bastığında calmladı yazıp durur dikkatini dagıtır. macro şöyle yaparatabilirsin: oyunun içinde "/macro calmed >>>%t Calmed<<<<" yada benzeri bir formatla güzel olur bunu yazınca icona bir macro gelir bunu action bara koy calmladığında ona bas ">>>>(target name) Calmed<<<<" yazar hem daha kontrollü olur hemde dikkatin dagılmaz. format olarak "/macro (macroya vericeğin isim) (çıkmasını istediğin yazı)" şeklindedir. daha ilginç şeylerde yapılıyor ama %t %m gibi komutlarla kullandığında AO'yu göçertebilir.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...