RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Abi ben mi yaslaniyorum artik anlamadim, vitadan giriyorum oyuna sing in oke mokey fakat online oynayabilmek icin menude her hangi birseye rastlamadim. Random takilamiyor muyum dunya ile illa psn arkadas mi olmasi gerekiyor oda yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bi fikri yok mu kimsenin ne cahil adamsiniz la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Cahil değilde fakiriz, tek bildiğimiz vita, yağ olan tenekesinden saksı yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Abi vita almak basit calisiyorsan. 1 ay boyunca ekmegi simidi su dolu kaba atip ye. Sadece bi aylik maasi yatiriyorsun oluyo bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar