26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Xp kullanıyorum ve bir çok oyunda bu hata ile karşılaşıyorum ve oyundan atıyor. Hatanın tamamı şu şekilde; "0x241f2d25 adresindeki yönerge, 0x00c98348 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı. Programı sonlandırmak için Tamam'a basın" Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 microsoft der ki tabi soyle bi sorun var, sorunun orjinali; "...." referenced memory at "....." The memory could not be "read". bunun cevabini kimse bilmiyo. yani sayfalarca kaynak var forumlardan ama cozebilen yok. birileri cpu'dan demis, birileri windows'u re-install edip cozememis... ram'lerden denmis, ordan olmadigi soylemis. cache'lerden olmadigi soylenmis... [Bu mesaj riglous tarafından 10 Kasım 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 donanımsal bi sorun değil xplerin genelinde oluo ya bi mantık hatası gibi bişi yada uygulamalar çok abzürd yazılmış xp libraryleri napcanı şaşırıyo :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eski pc'mde de xp kullandım ama hiç bu tü birşeyle karşılaşmamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 genelde bilgisayarı yeniden başlatınca geçiyor. o kadar anlamsız yani :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Süpersin walla, yapacak yorum bulamıyorum................. hah buldum, sorun zaten sürekli resetlemek zorunda kalmam. Bunun gerçekleşmesini nasıl engellicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar