Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Joker said: yemekteki kastım karnının doyması değildi ayıca, insan dilindeki pigmentlerin yağ/tuz/şeker tatlarına duyarlı olmasını kastediyordum. hergün saman yiyerek hayatta kalabilirsin. Neden saman yemek yerine 1,5 dürüm yiyorsan aynı sebepten dolayıda internet'i de tercih ediyorsun. tad'lara bağımlısın. amma velakin internet olmadan yasanan donemler olduguna gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hayata da 1.5 iskender ile baslamiyoruz abi, sonradan ogreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 zeawee said: bu bağımlılık değil ki, insanlar yapacak daha iyi bir şey bulamadığı için internette zaman geçiriyor. hangi şekilde yaşayarak zamanın daha hızlı geçmesiyle ilgili yani.. yapacak daha iyi bir şeyim olduğunda interneti aramıyorum bile. bağımlılık "onsuz yaşayamamak, sürekli onu aramak" ancak günde 10 saat zaman geçiren birisi "onsuz yaşayamamak" durumunda olmayabilir. yapacak daha iyi bir alternatifi olmadığı için 10 saat duruyordur ancak loopa girdim, kendimi tekrarlıyorum şu an aasdfsdfasd Peki yapacak daha iyi şeyler nasıl bulunacak abi? Çıkıp kafe-bar gezmek, spor yapmak, paran varsa konsere falan gitmek... Ya sonra ? Bunlar da kesmemeye başlayınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 turkiyenin MPLS sebekesi internetten sayiliyorsa non-stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Türkiye'nin polen filtresi partikül filtresinden sayılıyo aga olur mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 olur :D iiki bi tane araba parcasi terimi bilemedik lan sdf benim icin araba triger kayisi ile baslar onla biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Onu da v kayışı ile karıştırmıyosun di mi pampa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ismini biliom sadece triger kayisinin kaputu acsan gosteremem kaputta oldugundan da supheliyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kaputu açınca göremezsin zaten, motor bloğunun içinde kalıyo sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o bloklar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 SeaGle said: Hayata da 1.5 iskender ile baslamiyoruz abi, sonradan ogreniyoruz. iskender bir yemek çeşididir, iskenderden başka bir yemek yiyemiyorsan da bağımlılık olarak sınıflandırılabilir bence. internet başka işlerini yapmanı engelliyorsa bağımlılıktır yoksa hayatının herhangi bir detayı ise değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 parayi ordan kazaniyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 parayı ondan kazanıyorsan iştir. İşkolik olursun bağımlılığın adı değişir. İnternet bağımlılığına dair güzel bir yazı vardı bulabilirsem paylaşayım. Belirtileri falan var, sık sık emaili kontrol etmek gibi falan. Gerçi mobil olayı işin bokunu çıkardı ama yinede vazgeçemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bu 1 Bu 2 Aslında benim dediğim makaleler bunlar değil ama benzer noktalara dikkat çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 -bikere şirketteki bilgisayarda paso internetteyim. -yolda telefonla internetteyim. -uyurken download yapıyorum. bence 24 saat diyebiliriz. uyku diye bişey olmasa muhtemelen uyurken geçirilen 6 saati de ona harcayacağım -evet ben bir bağımlıyım "hoş geldin photographer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ardeth said: SeaGle said: Hayata da 1.5 iskender ile baslamiyoruz abi, sonradan ogreniyoruz. iskender bir yemek çeşididir, iskenderden başka bir yemek yiyemiyorsan da bağımlılık olarak sınıflandırılabilir bence. internet başka işlerini yapmanı engelliyorsa bağımlılıktır yoksa hayatının herhangi bir detayı ise değildir. iskender orda örnek abi, anlamamazlıktan gelme şimdi :) o zaman internet bağımlısı değil email kontrol etme bağımlısı facebook bağımlısı diye tek tek gereksiz ayırıma düşeriz. burda yemekteki kasıt yağ/tuz/şeker. burda kaç kişi yağ/tuz/şeker içermeyen yiyecek yiyor parmak kaldırsında görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 benim 10-15 ortalama, 24 saat non stop da oluo tabii bazen.. ama bilmiyorum, bilgisayar bagimlisi mi demek dogru, yoksa is bagimlisi mi. aslinda etrafimdakiler is bagimlisi diyolar ama, bana sorsan bilgisayarda olabilir. calismasam da bilgisayar cekiyo beni sonucta. tatil de email check etmesem, gerekiyosa cevap yazmasam olmaz. Hayatta su adamlardan olamadim. tatildeyim donunce cevaplarim. cevap gerekiyosa yazarim tatilde bile. edit: bagimliligimi monetize ediyorum demek daha dogru sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar