Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Evet, cogu kisitye yabanci gelecek olsa da kesin girmis olanlar vardir, skorlariniz kac beyler ve cici bayanlar listeleyelim bakalim. Ben SAT II aldim Math IC - 790 physics - 700 sevincliyim[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Sınav mı bu? Sınav gibi algıladım ben eğer öyleyse ben bu sınava girmedim :D[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Evet evet yurt disi uiversitelierine basvururken falan bu SAT skorlarini da yaziyonuz, Yabanci OSS gibim bisi, ama sadece bu skorlar yetmiyo iste, asil ders ortalamaniz, sosyal aktiviteleriniz falan da onemli oluyo[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 benim hiç haberim yok bu şeylerden yurtdışına gitmek istiosam üni. de ne yapıcam fln icq dan soyle istiosan ? :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yurt disi dedigim gerci Amerika ve Kanada okullari oluyo gerci, diger ulkelerin okullarinin falan kendi sinavlari vardi galiba genel yapilan.[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yurt dışına gitme gibi bi durumum olsa sınava girmeden giderim ehehe Şu okulumu bi bitirebilsem atılmadan gerisi kolay SAT olayınada gireriz.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 tatli heyecanlardir bunlar basarilar diliyorum volficiim, insallah hayirli olur sonuc. ama bazen olmadi mi olmuyor iste, okuzun birini alabiliyorlar. onun icin cok baglama kendini, benim gibi dagilirsin 1-2 ay.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 sat, sat2, toefl bunnarı alacan, transcript ve teachers recommandation yollayacan, yüklü miktarda para bulacan ve amerikaya gidicen kısaca olay budur, bende bu yolu tercih etmişimdir ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Mephisto_, 27 May 2003 19:54 tarihinde demiş ki: ...yüklü miktarda para bulacan ve... iste bu yoktu bende. ordan goctuk buyuk ihtimal bir de su siralar aman burs istemeyin, direk almiyorlar.amerikan ekonomisindeki genel sikinti universiteleri feci sekilde etkilemis durumda, need-blind'iz diyenler bile her ne kadar web sayfalarinda hala oyle yazsa da oyle degiller. parasi olmayana (for ex. ben eheh) amerika kapilari kapali olacak gibi bi sure.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yüksek bi toefl derecesi ve yüksek bi ortalaman olduktan sonra ii bi burs buluosun, sonra ver elini amerika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 herhangi bir spor profesyonel yapman ile gerçekten çok kolay olur bursa alman, tabii bide transcript'te yazıcak not ortalamaların yüksek olucak bayaa bide sosyal etkinlikler mesela olabildiğince yardım derneklerine katılmaya çalış, bağış toplama kampanyalarına düzenleyici olarak girmeyi dene, vs. bu tür şeylerde aktif olmakta çok çok çok önemli amerika için[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: bega, 27 May 2003 20:00 tarihinde demiş ki: yüksek bi toefl derecesi ve yüksek bi ortalaman olduktan sonra ii bi burs buluosun, sonra ver elini amerika... bu dedigin graduate admission icin gecerli yalniz. ug international lar icin burs imkani inanilmaz sinirli. spor mpor gibi seyler de dahil, mesele ug olmasi. fellowship veya assistanship tarzi burslar olamayacagi icin, bir de ug adamdan kazanacagi bir sey olmayacagi icin burs vermemesi de normal aslinda.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 gerçi 11 eylülden fln sonra amerika olayı zorlaştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bende ıstıyorum![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hoca iic tavsiye ederim. cok zor degil math ic ye gore. hatta hic zor degil de denebilir. guya pre-calculusmus hic bisi yok icinde. (bi girek diye 800 almistim. alirsiniz iyi bisey yani, tirsmayin hic :p)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 wanderer indiricem seni assaaa ben ona giriyom zaten 7 haziran da iste :)[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Volfied, 27 May 2003 18:40 tarihinde demiş ki: physics - 700 [hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! obaa :) Psişik Güç demi lazım Girmek için?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ehe hadi bakalim sen referans ve okul olarak da iyisin bi tek yeterli international honor var mi onu bilmiyorum. ama buyuk ihtimal kabul alirsin. bizim gibi surunmessin burda ehe :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 psychic dir yari-mumi arkadasim :) Physics bildiimiz fiziktir :)[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Obah :) Aşmışınız... Volfi artık seni MiT de görürüz ;) İplemezsin oraya gidince Bizi felam :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Turkiye ile 3 bagim olacak Ailem Kalan Arkadaslarim Paticik :)[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ilginc ya gecen sene de bizim abd ci tayfa boyle diyodu yine anlayamiyodum adamlari sizi bilemem ama ben buraliyim abi master a bilmemneye gitsem de , 10 yil orda calissamda ben buraliyim ve elimden geldigimce buraya gelirim. tilki kurkcu dukkani misali... ha diyosunuz o zaman neden gitcektin? cunku aradigim olanakalr burda yoktu. ama bu burali olma ve burayi sevmemi engellemiyor.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Abi wanderer bu tartismayi her gun burdaki turk hocalar ile yapiyoruz. Benim herseyin ustunde calismak istedigim meslek bilgisayar oyunu programcisi Arkadaslar neden Lionhead gibi bi yere girmek istiyosun kisen Blizzard da Blackisle da calismalisin flaan diyolar, ama ben idolum oranin sahibi oldugu icin, idolum ile calismak icin Lionhead istiyorum. Herseyin ustunde iste Turkiye de is bulamayip ac kalmak var, ve ben ne yazik ki fazla ulkesini seven biri degilim, nefret ediyor da degilim, ulke asla farketmez, yoksa Ingilteredeki sirket icin Amerika da okumak istemezdim. Buradan bagim kopmayacak, belki 20 yil sonra Ingilterede sirketimde calisirken Turkiye nin Dunya Kupasi birincisi oldugunu gorunce tum ofislerine arasinda Kirmizi Beyaz bayrak ile kosucam, her basarimiza sevincem. Ulkemden baglarimi koparticam herkesi disliicam yazmadim ki ben? Ailem, kalan arkadaslar, Paticik Su an da baska bir bagim yokki Turkiye ile?[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ehe Volvi 1 yıl geçsin emin ol geri dönmek istersin... Amerikanın düzeni iyi güzel belki ama insanları bizimki gibi değil ki[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bi yurtdisina git hayirlisiyla da. o zaman belki bana hak verirsin, kulaklarimi cinlatirsin :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar