Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayis SAT si

Volfied

Öne çıkan mesajlar

tatli heyecanlardir bunlar
basarilar diliyorum volficiim, insallah hayirli olur sonuc.

ama bazen olmadi mi olmuyor iste, okuzun birini alabiliyorlar. onun icin cok baglama kendini, benim gibi dagilirsin 1-2 ay.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 May 2003 19:54 tarihinde demiş ki:
...yüklü miktarda para bulacan ve...

iste bu yoktu bende.
ordan goctuk buyuk ihtimal

bir de su siralar aman burs istemeyin, direk almiyorlar.amerikan ekonomisindeki genel sikinti universiteleri feci sekilde etkilemis durumda, need-blind'iz diyenler bile her ne kadar web sayfalarinda hala oyle yazsa da oyle degiller.

parasi olmayana (for ex. ben eheh) amerika kapilari kapali olacak gibi bi sure.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir spor profesyonel yapman ile gerçekten çok kolay olur bursa alman, tabii bide transcript'te yazıcak not ortalamaların yüksek olucak bayaa bide sosyal etkinlikler

mesela olabildiğince yardım derneklerine katılmaya çalış, bağış toplama kampanyalarına düzenleyici olarak girmeyi dene, vs.

bu tür şeylerde aktif olmakta çok çok çok önemli amerika için[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 27 May 2003 20:00 tarihinde demiş ki:
yüksek bi toefl derecesi ve yüksek bi ortalaman olduktan sonra ii bi burs buluosun, sonra ver elini amerika...

bu dedigin graduate admission icin gecerli yalniz.
ug international lar icin burs imkani inanilmaz sinirli.

spor mpor gibi seyler de dahil, mesele ug olmasi.
fellowship veya assistanship tarzi burslar olamayacagi icin, bir de ug adamdan kazanacagi bir sey olmayacagi icin burs vermemesi de normal aslinda.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

hoca iic tavsiye ederim.
cok zor degil math ic ye gore.
hatta hic zor degil de denebilir.

guya pre-calculusmus
hic bisi yok icinde.
(bi girek diye 800 almistim. alirsiniz iyi bisey yani, tirsmayin hic :p)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

ilginc ya
gecen sene de bizim abd ci tayfa boyle diyodu

yine anlayamiyodum adamlari
sizi bilemem ama ben buraliyim abi
master a bilmemneye gitsem de , 10 yil orda calissamda ben buraliyim ve elimden geldigimce buraya gelirim.

tilki kurkcu dukkani misali...

ha diyosunuz o zaman neden gitcektin?
cunku aradigim olanakalr burda yoktu.
ama bu burali olma ve burayi sevmemi engellemiyor.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

Abi wanderer bu tartismayi her gun burdaki turk hocalar ile yapiyoruz.
Benim herseyin ustunde calismak istedigim meslek bilgisayar oyunu programcisi
Arkadaslar neden Lionhead gibi bi yere girmek istiyosun kisen Blizzard da Blackisle da calismalisin flaan diyolar, ama ben idolum oranin sahibi oldugu icin, idolum ile calismak icin Lionhead istiyorum.

Herseyin ustunde iste Turkiye de is bulamayip ac kalmak var, ve ben ne yazik ki fazla ulkesini seven biri degilim, nefret ediyor da degilim, ulke asla farketmez, yoksa Ingilteredeki sirket icin Amerika da okumak istemezdim.

Buradan bagim kopmayacak, belki 20 yil sonra Ingilterede sirketimde calisirken Turkiye nin Dunya Kupasi birincisi oldugunu gorunce tum ofislerine arasinda Kirmizi Beyaz bayrak ile kosucam, her basarimiza sevincem.
Ulkemden baglarimi koparticam herkesi disliicam yazmadim ki ben?
Ailem, kalan arkadaslar, Paticik
Su an da baska bir bagim yokki Turkiye ile?[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...