Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avukatlar acil..

Patice

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
hocam ben av degilim once onu belirtiim, esimin kardesi tnt de calısıyordu, anşden isden cıkardılar ve kendisi bu iste tecrubeli bir avukat yardımı ile iş iade davası actı ve 15000 TL gibi bir para aldi , Law ın dedigi gibi 10% gibi bisey aldı tazmiman uzerinden, meblah bna cok dusk gibi geldi o bakımdan yazayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Avukatım beni sahane oyuna getirdi. TEB'in bana yatırdığı paranın içerisinden % 12 Teb'ten , %15 benden ayrıca vekalet ücreti kesti. ( Davanın başlangıcında 2000 TL vermiştim. ) Üstelik 1100 TL civarında masraflar dedi. Kavgalıyız avukatla. Yarın ofisine gidip halledicem. Bana sözleşme yaptığımızı söylüyor, asla böyle bir şey konuşulmadı dava başında benimle. Bu nasıl adalet, nasıl bi hak?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dava başlangıcında 1500 TL verdim, dava sonunda TEB'ten 1200 benden de 1500 daha aldı. Yani totalde popisini kıpırdatmadan 4000 TL civarında para aldı. Bir de dava sonunda benden bir daha para alacağını söylemedi 3 yıl boyunca bana. Teb'ten de para almak için icraya verdi. İcra masrafı da 1200 TL girdi. Yani orman ne güzel ne güzel. Hukuk sistemine de avukatlara da inancım kalmadı. noqta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...