Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Superonlinedan yeni modem aldım bunu 50 liradan verecem istanbul içi. resmini görmek isteyenler için http://www.hepsiburada.com/liste/zyxel-p-660hn-f1z-adsl2-4-port-300-mbps-kablosuz-modem/productDetails.aspx?productId=bd97063&categoryId=3009801#Gorseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 superonlinedan aldığın model beyaz modem ise o modem çok dandik. wireless kopup duruo. eski olan ve yıllarca kullandığım us. robotics modem bile ondan iyi idi.ama eskisini arkadaşa verdim şimdi bu dandik modeme kaldık. satmadan önce yeni modemini bi dene o göre sat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben almayı düşünüyorum. kaç yıldır kullanıyorsun modemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar