unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 nasil is ? kablonet var bende eskisinin 2-3 kati zaman almasina ragmen yurtdisindaki herseye ulasabiliyorum. benim bilmedigim bisiyler mi var ? herkes ulasamiyorken ? kablo olup da ulasan ulasamayan yazsin bi anliyalim ne oluyo.[hline]www.mizzah.com
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben yahoo gıbı,amazon gıbı sıtelere fılan gırıyorum,ama asla hotmail fılan acılmıyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hotmail bi temiz 1 dakka bekletiyor bende. bi arkadas ultratv imis giremiyomus yurtdisina.[hline]www.mizzah.com
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 yurtdışı çıkışları tamamen kapanmadı. 20%'si çalışıyo sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya offffffff offfffff hotmail açılmıo açılsada email yollayamıyorsun ki dün mynet ten email yollamıştım amerikaya 3 saat sonra ulaşmıştı oraya kafayı yedim kazaa dan 8 user la ancak 5 le indiro kafayı yiyorum normalde 3 user la 14 indirom yaf :( yahoo da oyun oynamak imkansız gibi bişey daha açmayı beceremedim :( şeytan dio çık 3.cadde ye git ptt hepsini tara şu an en yakın türk telekom çalışanları zuahauhau delirmek üzereyim
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ben giriyorum her siteye ama deli gibi zaman alıyo[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bende girebiliyorum pf pf şu sorun bitse ya şunu anladım zaman geçirilcek türk sitesi yok (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 giriliyoda türkiyenin yurtdışı bağlantısının %90 ı o hattan geçtiğinden baya bi yavaşladı :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bende Turktelekom yerinde olsam abone çekmek için kalan 10% kısmın tamamını Kendi abonelerime yönlendirirdim. ;)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bazı zamanlarda gırmıyor ama genelde eskısene nazaran daha az gırıyor...
hella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sabır. daha çok zaman böle kalır bu. o yüzden sabır biraz
Öne çıkan mesajlar