unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 nasil is ? kablonet var bende eskisinin 2-3 kati zaman almasina ragmen yurtdisindaki herseye ulasabiliyorum. benim bilmedigim bisiyler mi var ? herkes ulasamiyorken ? kablo olup da ulasan ulasamayan yazsin bi anliyalim ne oluyo.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben yahoo gıbı,amazon gıbı sıtelere fılan gırıyorum,ama asla hotmail fılan acılmıyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hotmail bi temiz 1 dakka bekletiyor bende. bi arkadas ultratv imis giremiyomus yurtdisina.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 yurtdışı çıkışları tamamen kapanmadı. 20%'si çalışıyo sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya offffffff offfffff hotmail açılmıo açılsada email yollayamıyorsun ki dün mynet ten email yollamıştım amerikaya 3 saat sonra ulaşmıştı oraya kafayı yedim kazaa dan 8 user la ancak 5 le indiro kafayı yiyorum normalde 3 user la 14 indirom yaf :( yahoo da oyun oynamak imkansız gibi bişey daha açmayı beceremedim :( şeytan dio çık 3.cadde ye git ptt hepsini tara şu an en yakın türk telekom çalışanları zuahauhau delirmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ben giriyorum her siteye ama deli gibi zaman alıyo[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bende girebiliyorum pf pf şu sorun bitse ya şunu anladım zaman geçirilcek türk sitesi yok (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 giriliyoda türkiyenin yurtdışı bağlantısının %90 ı o hattan geçtiğinden baya bi yavaşladı :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bende Turktelekom yerinde olsam abone çekmek için kalan 10% kısmın tamamını Kendi abonelerime yönlendirirdim. ;)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bazı zamanlarda gırmıyor ama genelde eskısene nazaran daha az gırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sabır. daha çok zaman böle kalır bu. o yüzden sabır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar