incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Zebq said: attim mesaj attim geri mesaj <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 5 adet kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2 adet daha alınacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Zebq said: 2 adet daha alınacaktır uzun zaman önce öm attım ama cevap vermedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 incdarkness said: Zebq said: attim mesaj attim geri mesaj <3 dolandiri bu adam chari geri aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abovvv,demekki bu yeni üyelerden bişey almamak lazım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 lol ne dolandirmasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 baskası oynuyo giremiyorum chara account recovery yapıyrm sorulan secret question What was your childhood nickname bunu vermedin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Zebq said: baskası oynuyo giremiyorum chara account recovery yapıyrm sorulan secret question What was your childhood nickname bunu vermedin bana bende oyle bi gizli soeu yoktuki :S baska bilgden falan mi degistirdin bu acc nin sftesini hani keylogger falan ile belki toptan gitmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Zebq said: 3 tane aldım, kaldı 7 , wow accountuyla ayrı olması lazım eğer banlanırsa senin wow da gider su dogru deil sanirim. diablo banlanirsa wow la yada sc ile oynayabilmen lazxim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar