Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN & ICQ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bıde msn daha hızlı sankı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Bende hıc sewmıorum o aaoo sesını o yuzden ıcq kullanırken hep sesını kapatırım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
hahahaha. deme ya. nebilim benim hoşuma gidiyor.

ama msn'ninde kişiye özel ses atama özelliği güzel mesela..
atıyorum xx online oldu müzik çalıo :)[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
ehuehue[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Kac yıldır ıcq kullanıyordum
hayır artık msn'ciyim neredeyse acmıyorum ıcqmu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
son zamanlarda msn bayağı bi sarmaya başladı herkesi ben bile çoğu kız arkadaşım orda olmasına rağmen açmıorum uzun zamandır :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
  • Yeni Oluştur...