Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Şimdi durum şöyle.. Bende 128k kablo var. ben 256k adsl ye geçmek istiyorum. Adsl'nin yükleme hızı olarak, vesaire olarak daha hızlı olduğunu biliyorum. Ama daha önce CS oynarken, Adsl bağlantılarının lag problemi olduğunu görmüştüm. Yani Kabloların daha düşük oluyordu lagı.. Tabi bu adsl ilk çıktığı zamanlar benim gördüğüm kadarıydı sonra ne oldu bilmiyorum. Ben şimdi MMORPG oynamak istediğim için, siz de yabancı serverlarda MMORPG oynamış olanlar olarak, hangi bağlantının lagı daha az olduğunu ve hangisine karar vermem gerektiğini söylerseniz sevinirim. Yani benim için download falan hava gazı, lag bazında esas alın olayı.. Bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 CS için durum nedir biliemem ünkü online cs oynamadım ama Ultima Online'da çok fark ediyor kablo ve ADSL. Bende 0 lag varken ark zor adım atıyor action yapamıyordu.[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tamam da sendeki ne onu yazmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Pardon :):) Bende 256 ADSL var[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende 256 adsl var ve downloadı 10a sınırlayıp 0 lagla uo oynayabiliyorum. yani adsl ye çamur atmayın :) ama genel olarak kablo cs de fln daha iyi ping veriyor ama benim pingim 100 onunki 40 olsun çok büyük fark yaratmıyor. bi de kablo da ucuzlayacak neden adsl ye geçmeyi düşünyorsun?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hoca adsl limitli 29 milyon limitsiz 49 oluo zati ucuzluo adslde[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 limitli diyor ama nette o kadar fazla surf yapmasan bile sana en asagi bir 5-10 gb veri geliyor. oradaki 3 gb 5gb sinirlari dl degil veri akarimi ki nette iken her zaman veri aktarimi oluyor netle alakali herhangi bisey acik olmasa bile. sinirli adsl bir boka yaramiyor anlayacaginiz.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ya para benim için sorun falan değil. Benim için yurtdışındaki serverlarda en az lagla hangisiyle MMORPG oynayabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eh sorun degilse git 2 mbit adsl al oyna mis gibi 5 pingle.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: lord_elvyn, 10 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: limitli diyor ama nette o kadar fazla surf yapmasan bile sana en asagi bir 5-10 gb veri geliyor. oradaki 3 gb 5gb sinirlari dl degil veri akarimi ki nette iken her zaman veri aktarimi oluyor netle alakali herhangi bisey acik olmasa bile. sinirli adsl bir boka yaramiyor anlayacaginiz. Herhangi bir şey açık değilse internetle veri aktarımı olmuyor, o senin dediğin modemle bilgisayar arasındaki network bağlantısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 heh iste o baglanti sirasinda gelip giden veri aktarimi sayiliyor zaten.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sayılmıyor, benim modemim ile benim bilgisayarım arasında geçen iletişimin; internetten alınan veri miktarıyla alakası yok. İnternet ile olan veri alışverişini ölçmek için "netlimiter" gibi bir program alabilirsin. [Bu mesaj PhantomX tarafından 10 Kasım 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 heh umarim biri sinirli bir hat alir da goruruz nasil oluyor...[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kablo nette fiyatlarını dsl inkiyle eşitliyormuş . yani 256 kb lik cable de 49 milyon olcakmış artık . bence cable daha mantıklı . yapı itibarili bir lan a bağı olduğun için ping ler herzaman daha iyi olcaktır .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Aslında her zaman demeyelim, bazı bölgelerde kablonet kötü olabiliyor (yoğunluk, altyapı sorunları filan...) Onun dışında en iyi kablo rakipsiz pingde, hızı da zaten eşitleniyor, Telekomünikasyon Kurulunda. Belki limitli kablo da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kablo kuşkusuz hem dl için hemde oyunlar için 256k adsl ile max 25 belki 27 ile çekerken kablo ile 30la çekersin rahat rahat 64 kablo ile bi çok mmrpg oynadım bulunduğum yerin alt yapısıda iyiydi ve lag derdim olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Cable ile herzaman oyunlarda daha iyi ping ve verim alırsın. Yakında yapılacak indirim ve hız yukseltmesınden sora tabiiki cable'da kalmak cok daha mantıklı ve dogru karardır ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yok böyle bir tartışma cable tek cevap buna zaten adsl de zaman farkı hadisesi var ![signature][hline]Medyum-Hoca Astroloji ve Tarot uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Oyun ıcın kablo barız daha ıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar