Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMORPG, Lag Bazında Bağlantı Kıyaslama.


Elufulec

Öne çıkan mesajlar

Şimdi durum şöyle..
Bende 128k kablo var. ben 256k adsl ye geçmek istiyorum. Adsl'nin yükleme hızı olarak, vesaire olarak daha hızlı olduğunu biliyorum. Ama daha önce CS oynarken, Adsl bağlantılarının lag problemi olduğunu görmüştüm. Yani Kabloların daha düşük oluyordu lagı.. Tabi bu adsl ilk çıktığı zamanlar benim gördüğüm kadarıydı sonra ne oldu bilmiyorum. Ben şimdi MMORPG oynamak istediğim için, siz de yabancı serverlarda MMORPG oynamış olanlar olarak, hangi bağlantının lagı daha az olduğunu ve hangisine karar vermem gerektiğini söylerseniz sevinirim. Yani benim için download falan hava gazı, lag bazında esas alın olayı.. Bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende 256 adsl var ve downloadı 10a sınırlayıp 0 lagla uo oynayabiliyorum. yani adsl ye çamur atmayın :) ama genel olarak kablo cs de fln daha iyi ping veriyor ama benim pingim 100 onunki 40 olsun çok büyük fark yaratmıyor.
bi de kablo da ucuzlayacak neden adsl ye geçmeyi düşünyorsun?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

limitli diyor ama nette o kadar fazla surf yapmasan bile sana en asagi bir 5-10 gb veri geliyor. oradaki 3 gb 5gb sinirlari dl degil veri akarimi ki nette iken her zaman veri aktarimi oluyor netle alakali herhangi bisey acik olmasa bile. sinirli adsl bir boka yaramiyor anlayacaginiz.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 10 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
limitli diyor ama nette o kadar fazla surf yapmasan bile sana en asagi bir 5-10 gb veri geliyor. oradaki 3 gb 5gb sinirlari dl degil veri akarimi ki nette iken her zaman veri aktarimi oluyor netle alakali herhangi bisey acik olmasa bile. sinirli adsl bir boka yaramiyor anlayacaginiz.


Herhangi bir şey açık değilse internetle veri aktarımı olmuyor, o senin dediğin modemle bilgisayar arasındaki network bağlantısı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sayılmıyor, benim modemim ile benim bilgisayarım arasında geçen iletişimin; internetten alınan veri miktarıyla alakası yok. İnternet ile olan veri alışverişini ölçmek için "netlimiter" gibi bir program alabilirsin.

[Bu mesaj PhantomX tarafından 10 Kasım 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...