Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Azureus kullanıyorum.İki tane album ındırdım ıkısıde ındırdıgım dosyada yok.Yanlışlıkla başka bi yere mı yukledım dıye arattırdım ama searchten de bulamadı hiçbirşey. Acaba başına gelen ya da bilgisi olan var mı ??[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 up..[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Banada oldu..Yardımcı olabilecek olan?[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yuh diyorum küçük bi torrent indirip bakın nereye gidiyolar takip edin xp nin köpeği canavar gibi arar aslında ama :p[signature][hline]Medyum-Hoca Astroloji ve Tarot uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar