Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bilmiyorum dinleyeniniz var mı ama süper bir parça yapmış adam :) Dc++'da,Kazaa ve iMesh'de "Temel Rap"diye araştırırsanız karşınıza çıkacaktır.Çok güzel şarkı cidden :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ona Şarki denmez hocaya komedi ilk dinlediğim zamani hatirliyorumda aman allahim en sonmillet yerlerdeydin diyo gülmekten :)[signature][hline]Zaman Başının Çaresine Bakar; -Sen Kendi Başının Çaresine Bak...- [Bu mesaj Frankie tarafından 11 Kasım 2004 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Laz rap deılmı hanı uyy partı degıl bılmem ne dıye baslıo sorra bı kac kufur edıo eger oysa bende basta cok gulmustum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hee o komedi işte[signature][hline]Zaman Başının Çaresine Bakar; -Sen Kendi Başının Çaresine Bak...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Dur hatta bı daha ındırıyım guzeldı ben o adamı basta Kont adnan mı ne bı adam wardı o zannetmıstım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar