Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OB e kabul edilen pati uyeleri,guild calismalari...

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

stress e giren arkadaslar 9. serverda toplancaz demislerdi,bizde 9. server a girdik.ben su an 26 paladinim.haliyle clan teklifleri almaya basladim ama clan diyince aklima paticik geldi,OB e kabul edilenler veya stress den gecenler 9.da serverda boyle bir calisma icindeler mi?veya isterlerse ben gayet online im ben clan acabilirim,2 gold koymaz.clan adini filan kararlastirdiniz mi bilmiyorum.neyse,
9.pvp server 26 paladin desire[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
World Of Warcraft...

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 10 Kasım 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bben henüz leve 15 elf rogue um gerçi test 2 hafta sora bitecek aslında guild felan boşuna kurmaya gerek yok ki uğraşmaya :D ben şu anda oynabildiğim kadar oynayıp karakterime alışmaya çalışıyorum çünkü 100 de 99.9 Night elf Rogue oynayacam.. TAbi bizim arkadaş ekibi horde uz derse 100 de 0.1 i düşünecez... onun için guild felan pek önemli değil şu anda..

YANLIZZ şöyle bir olay var, toplanıp hep baraber sağlam topraklara gidecez dungeon felan derseniz ok olur.. çünkü grifle stromdan irona giderken üstünden geçtiğim yerleri hatırlıyorumda resmen acaba burda hata olsa grifondan düşsem nolur gibi oldum. Adamlar manyak yapmış :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

burning steps olmasi gerek,oraya gidemeyiz.yani oyunda skill sistemi var gormussundur.mesela sende 26 iyken two handed sword skilling max 145 olabiliyor.yani benim levelim moblar 130-140 defence skilli var,yani miss leme sansim veya mobun beni parry etme sansi dusuk.ama ordaki moblar 32+ (bana kurukafa gorunuyor levellari) demek oluyo ki moblarin defence 160+ yani 100 kisi bile gitsek kimse mob a vuramiycak,magelerin spelleri resist edilcek ayrica bende 2k armor var ama o moblar tanklanmaz :)
(bu arada ben bu betanin 2 hafta surcegini bilmiyodum,olmadi ben yabanci clanlardan birine girerim,benim paladin questlerim cok zor,saglam qrouplar gerek.mesela sonuncusu horde zone da bi dungeon basmakti dungeonda 20+ elite moblar dolu cok sakat yane)[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 10 Kasım 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 10 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:(bu arada ben bu betanin 2 ay surcegini bilmiyodum,olmadi ben yabanci clanlardan birine girerim,benim paladin questlerim cok zor,saglam qrouplar gerek.mesela sonuncusu horde zone da bi dungeon basmakti dungeonda 20+ elite moblar dolu cok sakat yane)

Beta test 23 ünde bitiyor iki ay yok :)[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben en çok rogue shaman ve hunterı sevdim. en çok mekan olarakta ironforge, Mulgore ve teldrassil darkshore felan hoşuma gitti :D Undead mekanlarını acayip merak ediyorum gören varmı gothic mi gözüküyor nasıl mekanlar???

birde bir sorum olacak sizlere uodan başka mmorpg oynamadığım için, şimdi bu oyun piyasaya sürüldüğünde serverla yine böyle 2-3 tane mi olacak mesela avrupa da 4 tane server var kim neye isterse oraya giriyo. yoksa tek bitane Realm mı olacak herkez oraya mı girecek. 1 tane pvp rp normal servermı gibi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

shamanda cok guzel,diger serverda acip biraz oynadim,totemleri fln cok guzel,pvp dede cok iyi ayrica.
o paladin icin oyle diyen adam 3 canli,tank,buffer oldugunu unutmus galiba.kendi levelim kimseye yenilmiyorum su an.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinin grupta gereksizliğinden şöyle bahsediyordu: Defansı yüksek o yüzden iyi bir tank olabilirdi ama dmgı düşük o yüzden aggro tutamıyor. Ayrıca defance stancedeki bir warrior sürekli ilgiyi çekicek bağırmalar yaparken paladin sadece kalkanının arkasına saklanıyor. Zırh bonusu ve healı da zaten işe yaramıyor.
Adamın görüşleri..
Sosyal ağlarda paylaş

Dreamfury bende 9.serverdayım tamam gel beraber alliance klanı açalım adını düşünürüz.Klan açiyosan kesin girerim.
Benim karakter paladin.Ama uzun zamandır diğer karakterleri test ediyodum level 16 da bıraktım.Bugun devam ediorum zaten butun karakterleri hemen hemen test ettim.Ve paladin olmaya karar verdim.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...