Marv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Zamanında almıştım, öyle yatıyordu bi köşede. Neredeyse hiç oynanmadı. Dün sıkıntıdan kız arkadaşımla çıkardık biraz Spider-Man: Friend or Foe oynadık co-op olarak. Aslında pek sarmadı, malum PS3 oynadıktan sonra grafik kalitesi v.s bakımından biraz çağ dışı geliyor konsol. Da dedim zamanında para vermiş almışım o kadar. Bari bir işe yarasın ... PS2 için önerebileceğiniz, mutlaka oynanması gereken oyunlar v.s nedir ? GoW, GoW II oynamıştım bu arada. Zaten GoW serisi için almıştım konsolu. :P Bir de, hali hazırda çipi de var, kopya oyun takılayım diyorum antika konsolun oyunu için para vermeyeyim. İnternetten indirip nero ile dvd'ye falan çekilebiliyordu değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Shadow of the Colossus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tekken, pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 shadow of the colossus iko okami mgs2 mgs3 gran turismo 4 burnout 3 tekken 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 SSX Tricky SSX 3 Final Fantasy X Soul Calibur 2 Okami Viewtiful Joe 1 & 2 Ico Shadow of the Colossus Tekken 5: Dark Resurrection MGS 2 & 3 Devil May Cry 1 & 3 Jak serisi Ratchet & Clank serisi Silent Hill 2 & 3 Resident Evil 4 Burnout 3 PC'de oynamadıysan GTA3, Vice City, San Andreas Prince of Persia: Sands of Time üçlemesi Onimusha 3 Twisted Metal: Black Zone of the Enders: The 2nd Runner Koyu JRPG hayranıysan Shin Megami Tensei, Disgaea oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Teşekkürler öneriler için. Koyu j-rpg hayranı değilim sanırım çünkü çok oyun oynayan biri değilim. Ama japon oyunları aşırı ilgimi çeker oldu son zamanlarda görsel olarak v.s. Rpg zaten severim. Bakıcam hepsine teker, teker. Tekrar teşekkürler. Artık indirip dvd'ye çekme işini de netten bulucaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 genelde iso oluyo zaten o yüzden direk burn yapıyosun sorun olmuyo yazdırmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar