yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahaha bakıyorum şu an asdfasd tamam abi, ne var. Söylediklerimin uygun olduğunu düşünmekteyim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 postapo ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 the roadu izlemediydim atayım onuda listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 apo'dan sonra demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0478304/ bu da dram filmi gibi başlıyordu sonra uzay galaksi falan geldi ben orda uyumuşum sanırım post apo olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.imdb.com/list/1t9qe2TSJ3s/ Saydığım filmlerin alayı burda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 brad pittin oynadıgı film ne kadar post apo olabilir ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 post apo oyuncuları diye ayrı bir kategori mi var abi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 var. alpaçino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senaryoya gore degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 post apo ve sayfay cunku o liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yumy said: http://www.imdb.com/list/1t9qe2TSJ3s/ Saydığım filmlerin alayı burda mevcut. abi kullanıcı yapımı bişey o alaksı yok ordaki filmlerin hiçbirinin nerdeyse post apo diye liste yapıp recep ivediği içine koyarsam bu recep ivediği post apo film yapmaz distopya filmleri bile karıştırılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kpax var abi o listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 [b]2012[/b] O___O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahah zaten yazdığım filmleri ve post apoyu beraber arattım onu bulabilmek için sadfkhgjas. Ne bilim abi o kadar ince eleyip sık dokursan post apo film kaç tane çıkacak ki Planet of the apes, war of the worlds falan diyim bari ? tuttu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 FELAKET SONRASI FILMLERI. bir felaket olucak, filmde ondan sonrasini anlaticak, o kadar zor bi konsept degil arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yuzuklerin efendisi diyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 o filmde de işte çocuklar ölüyo çok felaket bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senaryo felaket o senaryoya film cekiyolar olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 iki cocuk var, annelerinn yuzugunu sobaya atiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 waterworld!! bildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dunyayı su basmis felaket mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 wiki Post-apocalyptic fiction is set in a world or civilization after such a disaster. The time frame may be immediately after the catastrophe, focusing on the travails or psychology of survivors, or considerably later, often including the theme that the existence of pre-catastrophe civilization has been forgotten (or mythologized). Post-apocalyptic stories often take place in an agrarian, non-technological future world, or a world where only scattered elements of technology remain. There is a considerable degree of blurring between this form of science fiction and that which deals with dystopias. demiş. Ben ağırlıkla apocalyptic düşündüm direk. Hani farklı türler olduğunu bile düşünmemiştim sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kediler için evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar