DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Beyler hiçbir yerde bulamadım ben login.cfg yi 127.0.0.1 için bozdum ve şu an uo patch yapamıyorum bana login.cfg sini buraya yazacak olan var mı? Çok acil lütfen, teşekkürler. edit: verinfo dosyasında yazanları da yazarsanız sevinirim. [signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 05 Kasım 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 login cfg ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 verinfo; Win32_UO_Shared 0 Win32_AOS2D 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Teşekkürler[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar